Membraan voor cryolipolyse SKINCLINIC

Top verkoper!
Membraan voor cryolipolyse SKINCLINIC
Productcode:
1615
Leverancierscode:
6762
Beschikbaar:
Op voorraad

12,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 8

EuroMedSystems is verheugd om het cryolipolyse-membraan SKINCLINIC onder de aandacht van specialisten te presenteren. Een onmisbaar verbruiksartikel garandeert een veilige behandeling op elk deel van het lichaam en gezicht.
Producteigenschap

Het SKINCLINIC antivriesmembraan is essentieel tijdens elke cryolipolyse procedure. De samenstelling van het membraan is hypoallergeen, dus geschikt voor alle huidtypes. De belangrijkste functie is om de huid te beschermen tegen lage temperaturen en tegelijkertijd het onderhuidse vet te koelen door middel van cryolipolyse.
Specialisten hebben dit product ontwikkeld, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Hiermee is het mogelijk om het gewenste effect van de procedure te bereiken zonder bijwerkingen en andere complicaties in de strijd tegen cellulitis en lichaamsvet.
Als u een membraan voor cryolipolyse wilt kopen, neem dan contact op met de webshop van EMS-Beauty. Hier vindt u alleen gecertificeerde producten, waarvan de kosten vele malen voordeliger zijn dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we verstrekken een garantiekaart bij aankoop. Daarnaast leggen we uit hoe u het kunt gebruiken.
De bezorging wordt door het hele land verzorgd door verschillende koeriersdiensten. Als u wilt, kunt u de goederen zelf ophalen uit het magazijn. Meer advies nodig? Haal het op bij de winkelmanager op de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld voor hulp bij alle zaken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.