Membraan voor cryolipolyse

Top verkoper!
Membraan voor cryolipolyse
Productcode:
1614
Leverancierscode:
6464
Beschikbaar:
Нет в наличии

10,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 10

Voor specialisten in hardware cosmetologie presenteert ems-beauty.es membranen voor cryolipolyse. Met dit product kunt u uw patiënten onder alle behandelingsomstandigheden een veilig resultaat garanderen.
Productvoordelen

Elke cryolipolyse-procedure vereist een antivriesmembraan dat op de huid moet worden aangebracht om bevriezing te voorkomen. U kunt ook een speciale antivriesgel aanbrengen. Deze membranen beschermen de huid en houden het vochtgehalte op peil, en steriliseren en desinfecteren het te behandelen gebied.
De bediening is eenvoudig, net als het transport, want je kunt zo'n servet zelfs in je jaszak stoppen. Bovendien verbetert het de kwaliteit van procedures en garandeert het een veilig resultaat zonder bijwerkingen. Deze factoren maken membranen tot een onmisbaar verbruiksartikel voor cryolipolyse.
Als u besluit membranen voor cryolipolyse te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de webshop van EMS-Beauty. We hebben een grote catalogus met gecertificeerde producten die we al jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren. Hierdoor zijn de kosten van goederen 10% lager dan waar dan ook in het land. Bovendien bieden we een servicegarantie.
De levering van goederen wordt door het hele land uitgevoerd via verschillende vervoerders. Er is ook een ophaalservice beschikbaar. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een terugbelverzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties

Afmetingen - 28x28 cm

Gewicht - 60 g

Garantie - 3 jaar

Dit membraanmodel is ook verkrijgbaar in de maten 27x30 cm en 34x42 cm
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.