Medische beschermende kleding

Productcode:
1840
Leverancierscode:
2134
Beschikbaar:
Op voorraad

15,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

De site ems-beauty.es presenteert beschermende medische pakken voor artsen. Met hen zal geen infectie overgaan, waardoor specialisten hun werk effectief kunnen uitvoeren.
Voordelen van keuze

Beschermende medische pakken voor artsen zijn tegenwoordig onmisbaar in de strijd tegen Covid-19. De pakken die op de site worden gepresenteerd, zorgen voor de persoonlijke veiligheid van een persoon die met patiënten of chemicaliën, kleuren en verven werkt.
De eigenaardigheid van het pak ligt in de stof waaruit het is gemaakt: een niet-geweven SMS-stof gemaakt van polypropyleenvezels met toevoeging van een kleine hoeveelheid thermonucleair filter. Dit biedt volledige bescherming van het lichaam tegen ziekteverwekkers, stof, roet, vuil of andere ongewenste deeltjes in de ruimtelucht.
SMS-stof is erg populair bij het maken van medische apparatuur zoals beschermende pakken, chirurgische maskers en hygiëneproducten. Ze zijn zeer duurzaam en hebben een aangename geur.
Als u besluit beschermende pakken te kopen, kunt u dit tegen de beste prijs doen via de EMS-Beauty online winkel. We leveren al vele jaren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn meerdere malen lager dan in andere winkels. Bovendien krijgt u servicegarantie. En u kunt door heel Europa laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Laat een terugbelverzoek achter en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op om deze te beantwoorden.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.