Master's chair ST-5N (D2004)

Productcode:
1363
Leverancierscode:
ST-5N
Beschikbaar:
Op voorraad

78,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 2

De European Medical Systems Company heeft het genoegen u een comfortabele stoel voor de ST-5N master onder uw aandacht te brengen. Met hem zal elke werkdag comfortabel zijn voor een specialist.
Waarom zou u contact met ons opnemen?

De stoel voor de ST-5N-master is het meest onvervangbare element van elke schoonheidssalon of kapsalon. Een kleine en elegante stoel, tegelijkertijd zeer betrouwbaar en comfortabel, hij heeft alle kwaliteiten om zijn hoofddoel te bereiken - comfort bieden aan de meester tijdens het werk. Om maximale bruikbaarheid te garanderen, is de stoel uitgerust met pneumatische verstelling, waarmee u de hoogte van de stoel in een breed bereik kunt veranderen.
De framebases zijn gemaakt van stalen buizen en gecoat met een laag chroom, wat betrouwbaarheid, stabiliteit en hygiëne garandeert. Om de doorgang te vergemakkelijken, is de stoel uitgerust met vijf steunen, die een betrouwbaar dubbel wiel hebben. De aanwezigheid van het ringplatform zorgt voor veiligheid en gemak. Kleuren kunnen er op verschillende modellen iets anders uitzien.
Als u een geschikte hoofdstoel heeft gevonden, kunt u deze bestellen via de EMS-Beauty online winkel tegen een prijs die veel voordeliger is dan in andere winkels in het land. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, overschatten we de kosten niet. In plaats daarvan bieden we een servicegarantie om u te beschermen in geval van pech.
U kunt vanuit elke hoek van het land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Om een ​​handige optie te kiezen, neemt u contact op met de winkelmanager via telefoonnummers die u op de site ziet. Of vul het contactformulier in en er wordt tijdens kantooruren contact met je opgenomen.
Specificaties:

Minimale hoogte - 40 cm

Maximale hoogte - 58 cm

Netto gewicht - 7 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.