Massagetafel SM-5 OVAL

Productcode:
1221
Leverancierscode:
SM-5 OVAL
Beschikbaar:
Op voorraad

157,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel presenteert een handige en betrouwbare massagetafel SM-5. Hiermee zal de uitvoering van elk type massage comfortabel zijn voor de patiënt en de arts.
Voordelen van kiezen

De SM-5 massagetafel is een voorbeeld van kwaliteitsdecor en betaalbaarheid tegelijkertijd. Daarom kiezen veel massagetherapeuten voor dit model. Het frame is gemaakt van milieuvriendelijk eikenhout, bedekt met een vernislaag, wat zorgt voor een aanzienlijke slijtvastheid. Op de poten zijn dubbele bouten geplaatst die een eenvoudige hoogteverstelling mogelijk maken.
De hoes is gemaakt van de hoogste kwaliteit waterdicht leermateriaal, de hoogte van de zachte laag is 85 mm. De tafel is ook verplaatsbaar en kan worden opgevouwen tot het formaat van een handige aktetas. Maar wees voorzichtig bij het kiezen van een kleur, want op verschillende apparaten kunnen de kleuren enigszins variëren, afhankelijk van de schermaanpassing. Wat je ook kiest, het design van de tafel past perfect in elk interieur.
Als u een massagetafel van hoge kwaliteit wilt kopen, neem dan contact op met de EMS-Beauty webshop. We hebben een grote selectie gecertificeerde apparatuur, waarvan de prijs veel gunstiger is dan in andere winkels, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we geven een servicegarantie bij de aankoop. Daarnaast kunt u via verschillende koeriersdiensten bezorgen door heel Europa.
Meer advies nodig? Neem dan contact op met de winkelmanager om de ontbrekende details op te helderen door de nummers op de site te bellen. Of laat een terugbelverzoek achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Specificaties:

Gewicht - 14,7 kg

Gewicht met doos - 19,3 kg

Minimale hoogte -60 cm

Maximale hoogte - 83 cm

Lengte - 195 cm

Breedte - 71 cm

Maximale belasting - 250 kg

Lichaam - walnoot

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 3 stuks

Kleuren - blauw, beige (crème), rood, zwart, bruin, groen
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.