Massagetafel SM-5-1

Productcode:
1254
Leverancierscode:
SM-5-1
Beschikbaar:
Op voorraad

301,00€

course-cert ce-cert

Op de site ems-beauty.es werd de massagetafel SM-5-1 onder de aandacht gebracht van specialisten. De kwaliteit van materialen en alle componenten zorgt voor een lange levensduur van het product.
Modelvoordelen

Massagetafel SM-5-1 is een hoogwaardig model gebouwd volgens nieuwe methoden. Deze tafel is de perfecte combinatie van functionaliteit en interessante designoplossingen. Alleen al het design maakt de tafel nog gewilder.
Het framemateriaal is eikenhout, dat zich onderscheidt door zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.
Het hout is gelakt, waardoor het er nog mooier uitziet. De tafel is verdeeld in 3 secties, waarvan er één hefbaar is en kan worden gebruikt om de helling van de benen of rug aan te passen. De coating is gemaakt van waterdichte en gemakkelijk te reinigen producten die absoluut onschadelijk zijn voor de menselijke huid.
Het oppervlak voelt prettig aan en heeft een aangename, stijlvolle kleur. Dit alles draagt ​​bij aan het succes van verschillende behandelingen. Als dit precies de massagetafel is die u wilde, kunt u deze via de EMS-Beauty winkel kopen voor de beste prijs in Europa. Daarnaast bieden wij onze klanten een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij pech.
Het is mogelijk om levering aan elke stad in het land te bestellen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Gewicht - 17,5 kg

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 85 cm

Lengte - 184 cm

Breedte - 71 cm

Lichaam - walnoot

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.