Massagetafel SM-4-ECONOM

Productcode:
1251
Leverancierscode:
SM-4 ECONOM
Beschikbaar:
Op voorraad

163,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u een functionele massagetafel SM-4 ECONOM voor te stellen. Met zijn hulp is het mogelijk om niet alleen massage uit te voeren, maar ook een aantal cosmetische procedures.
Voordelen van kiezen

Massagetafel SM-4 ECONOM is een opvouwbaar model dat speciaal is ontworpen voor thuis- of buitenbehandelingen. Bij de productie zijn verschillende natuurlijke materialen gebruikt. De basis van het werkblad bestaat uit 3 starre lagen multiplex met een bewegend (verhoogd) gedeelte.
De tafel is eenvoudig op te vouwen en heeft de vorm van een aktetas. Een ander detail is de mogelijkheid om een ​​hoofdsteun op een verhoogd gedeelte te plaatsen. Samen met een wapenhangmat zorgt dit voor extra comfort voor zowel de patiënt als de specialist. De armleuningen hebben twee standen, afhankelijk van de lengte van de cliënt en de uit te voeren behandeling.
Als je de gepresenteerde massagetafel leuk vond, kun je deze bestellen via de EMS-Beauty online winkel tegen de meest betaalbare prijs in Europa. De reden hiervoor zijn de jarenlange rechtstreekse leveringen van fabrikanten. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Het is mogelijk om bezorging in alle steden te bestellen. Er is ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om de optie te bepalen die bij je past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Bruto gewicht - 21 kg

Bruto afmetingen - 100x81x19 cm

Netto gewicht - 19 kg

Netto afmetingen - 99x76x17 cm

Lengte - 195 cm

Lengte met hoofdsteun - 230 cm

Breedte - 75 cm

Hoogte verstelbaar

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 84 cm

Lichaam - eiken

Maximale statische belasting - tot 1000 kg

Aantal secties - 3 st.

Hoofdsteun - verstelbaar

Coating - waterdicht en vetbestendig leer

Vulmiddel - polyurethaanschuim

Dikte - 5 cm
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.