Massagetafel SM-3

Productcode:
1053
Leverancierscode:
EN-203
Beschikbaar:
Op voorraad

239,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een functionele en duurzame massagetafel, dan is het model SM-3 van EMS-Beauty de perfecte keuze. De apparatuur is ontworpen voor verschillende procedures, dus hij zal nooit inactief zijn.
Aankoopvoordelen

Massagetafel SM-3 is niet alleen ontworpen voor gebruik in de salon, maar ook daarbuiten. Het model heeft twee delen en kan na gebruik worden ingeklapt. Het frame is zeer solide, gemaakt van wit beukenhout. Maximale werklast 204 kg.
Het touwbindsysteem houdt de stoel stabiel tijdens de behandeling.
Afmetingen open bed: lengte 1920 mm, breedte 760 mm. Als bekleding wordt duurzaam leer gebruikt, dat eenvoudig met ontsmettingsmiddelen te reinigen is. Maar op verschillende apparaten kunnen de kleuren enigszins afwijken, afhankelijk van de schermaanpassing.
Heeft u een geschikt model massagetafel gevonden, dan kunt u deze in de juiste kleur en voor een zacht prijsje bestellen via de EMS-Beauty webshop. Omdat we systemen rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van goederen passend. Samen met de apparatuur ontvangt u een garantiekaart.
Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. U heeft ook de mogelijkheid om de goederen zelf uit het magazijn op te halen. Neem contact op met de beheerder om de indeling te bepalen die bij u past. Bel hiervoor de nummers die u op de site ziet, of laat een verzoek achter, en zij zullen u spoedig terugbellen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Gewicht - 17,7 kg

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 85,5 cm

Lengte - 192 cm

Breedte - 76 cm

Dikte van polyurethaanschuim - 6,35 cm

Maximaal draagvermogen - 204 kg

Statische belasting - 1250 kg

Lichaam - beuken

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks.

Kleur - lichtgrijs, blauw, rood
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.