Massagetafel SM-10

Productcode:
1308
Leverancierscode:
2328
Beschikbaar:
Нет в наличии

203,00€

course-cert ce-cert

Voor massage- en cosmetologiespecialisten presenteert de EMS-Beauty online winkel een functionele massagetafel SM-10 Full ALU. Met dergelijke apparatuur kan de specialist de hele dag comfortabel procedures uitvoeren.
Voordelen van kiezen

We presenteren onder uw aandacht een massagetafel van een nieuwe generatie, waarvan sommige elementen zijn gemaakt van aluminium en hierdoor een zeer laag gewicht heeft: 10 kg, maar tegelijkertijd is de maximale belasting 250 kg. De tafel is geschikt voor massage, fysiotherapie en andere medische handelingen. Deze tafel is echt onmisbaar voor belprofessionals.
De SM-10 Full ALU is door zijn geringe afmetingen de ideale transportoplossing. Bovenblad en armleuningen zijn verstelbaar. De hoes, verkrijgbaar in verschillende kleuren, is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen water en vet. De tafel is speciaal gemaakt voor shiatsu massage. Door de stangen van de stropdas los te haken, kunt u uw benen buigen en de tafel met de vloer verbinden. De hoeken zijn afgerond voor het gemak tijdens procedures.
Als u op zoek was naar zo'n massagetafel, dan kunt u deze voor een betaalbare prijs bestellen via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels. Bovendien krijg je servicegarantie.
Levering vindt plaats door het hele land. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Om de optie te kiezen die bij u past, neemt u contact op met de winkelmanager via telefoonnummers die u op de site ziet. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht deze tijdens kantooruren.
Specificaties:

Gewicht - 10,4 kg

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 80 cm

Lengte - 194 cm

Breedte - 71 cm

Frame - aluminium

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.