Massagetafel KO-6-1 AISHA

Productcode:
1253
Leverancierscode:
KO-6-1 AISHA
Beschikbaar:
Нет в наличии

757,00€

course-cert ce-cert

Op de website ems-beauty.es wordt de massagetafel KO-6-1 AISHA, comfortabel voor patiënten en artsen, onder de aandacht gebracht van specialisten. Hiermee zal het uitvoeren van een massage- of lichaamsverzorgingsprocedure vele jaren gemakkelijk en eenvoudig zijn.
Functionele functies

Massagetafel KO-6-1 AISHA is een hoogwaardig en duurzaam product, bedoeld voor massage, medische en cosmetische ingrepen. Het model heeft een gat voor het gezicht, dat bedekt is met een kussen wanneer het niet in gebruik is. Het kussen wordt geleverd in de kleur van de tafel.
De afmetingen van de tafel zijn 180x62x75 cm en de werklast is 200 kg. Het frame van het frame is gemaakt van duurzaam metaal en de steunen zijn verchroomd met staal. Als coating werd PVC gebruikt, dat gemakkelijk te onderhouden is. Voeg daar een strak, stijlvol design aan toe en je hebt de perfecte massagetafel die je trouw van dienst zal zijn.
Interesse in ons aanbod? Schiet dan op om een ​​massagetafel te kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen de prijs van fabrikanten, want wij leveren al vele jaren apparatuur rechtstreeks van hen. Samen met een tafel krijgt u garantie op service. Bij een storing bent u verzekerd door het reparatieteam.
Het is mogelijk om levering vanuit elke hoek van Europa te bestellen. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of door een terugbelverzoek achter te laten. In dit geval bellen zij u tijdens kantooruren terug en helpen u bij alle zaken.
Specificaties:

Hoogte - 63 cm

Lengte - 180 cm

Breedte - 75 cm

Lijst - hout

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.