Massagetafel KO-5 LUXE

Productcode:
1281
Leverancierscode:
KO-5 LUXE
Beschikbaar:
Нет в наличии

205,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de ems-beauty.es website wordt gepresenteerd een functionele cosmetologie bank KO-5 LUXE. Duurzaam en betrouwbaar, het wordt een onmisbare assistent van een schoonheidsspecialist bij het uitvoeren van een procedure.
Waarom kiezen voor dit model?
 
Schoonheidsbank KO-5 LUXE heeft een metalen frame, voorzien van een hefgedeelte met een gat voor het gezicht, hoofdsteunen en armleuningen. Onder de tafel bevindt zich een handige plank voor het opbergen van verbruiksartikelen. Maximale werklast 200 kg.
De hoes is gemaakt van leer materiaal. De onderste plank is bevestigd aan de poten en versterkt de algehele stabiliteit van de tafel. De tafel zelf bestaat uit twee delen. Het bovenste gedeelte (met opening voor gezicht en kussen) is 65x62 cm, het vaste gedeelte is 114x62 cm.
De hoek van het beweegbare gedeelte is perfect instelbaar van 00 tot 600 euro voor de optimale positie van de cliënt. De bank is voorzien van comfortabele afneembare armleuningen. En de hoes is gemaakt van gemakkelijk te onderhouden leermateriaal. Als u uw ideale optie hebt gevonden, haast u dan om deze voor de beste prijs te bestellen via de EMS-Beauty-winkel.
Omdat we al vele jaren rechtstreeks met fabrikanten samenwerken, kunt u apparatuur bij ons kopen voor hun prijs. En ontvang een garantiekaart die u verzekert in geval van problemen. Bovendien kunt u in alle uithoeken van het land laten bezorgen. Indien u dit wenst, kunt u de goederen zelf afhalen in het magazijn. Om te bepalen welke optie u nodig heeft, laat u een verzoek achter op de site, en onze manager belt u tijdens kantooruren terug om u bij alle zaken te helpen.

Specificaties:

Hoogte - 75 cm

Lengte - 183 cm

Breedte - 63 cm

Behuizing - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.