Massagetafel KO-5

Productcode:
1301
Leverancierscode:
912
Beschikbaar:
Нет в наличии

219,00€

course-cert ce-cert

European Medical Systems heeft het genoegen u een functionele massagetafel SOGE-1 voor te stellen. Dit model is ontworpen voor een breed scala aan procedures, zodat de apparatuur geen enkele dag stil zal staan.
Apparatuurmogelijkheden
 
Massage is niet alleen een methode van ontspanning, maar heeft ook een therapeutische functie. Om deze reden zijn alle gereedschappen en accessoires voor hem essentieel. Maar het belangrijkste hulpmiddel is ongetwijfeld de massagetafel. Zoals het SOGE-1 Electric Daybed met drie verstelbare secties. Aanpassing vindt plaats via een comfortabel pedaal dat is aangesloten op een krachtige motor van de hoogste kwaliteit (Deense Linac-handtekening).
De tafel is eenvoudig om te bouwen tot een comfortabele stoel. Het beengedeelte is handmatig verstelbaar. Door de afmetingen van de tafel 184x71 cm kunt u zelfs werken met klanten met een aanzienlijke groei, de hoogte is verstelbaar van 50 cm tot 96 cm.Het frame is gemaakt van staal met dikke wanden, wat een aanzienlijke sterkte garandeert. De tafel is voorzien van vergrendelbare wielen. Voor extra comfort is de tafel uitgerust met twee armleuningen en hoofdsteunen.
Als je besluit een massagetafel te bestellen, doe dat dan voor de beste prijs in de EMS-Beauty winkel. Omdat we al vele jaren rechtstreeks samenwerken met fabrikanten, kunt u apparatuur aanschaffen tegen een kostprijs die 10% lager is dan bij andere leveranciers in het land. En als je het koopt, krijg je garantie op de after-sales service.
Neem contact op met de winkelmanager om levering naar elke uithoek van het land te bestellen. Vul hiervoor een terugbelverzoek in of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Specificaties:

Minimale hoogte - 50

Maximale hoogte - 96 cm

Lengte - 184 cm

Breedte - 71 cm

Behuizing - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 3 stuks

Aanpassingstype - elektrisch
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.