Massagetafel KO-5-1 OBEROI

Productcode:
1312
Leverancierscode:
KO-5-1 OBEROI
Beschikbaar:
Нет в наличии

975,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar functionele apparatuur voor massagecentra, medische en schoonheidssalons, let op de massagetafel KO-5-1 Oberoi gepresenteerd door de EMS-Beauty-winkel.
Waarom u op dit model moet letten

De stationaire massagetafel Ko-5-1 Oberoi wordt veel gebruikt in massage- en fitnesscentra. Het tafelonderstel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het zeer veilig en stabiel is. De tafel kan ook voor medische doeleinden worden gebruikt.
Het bovenstuk is in verschillende standen verstelbaar. Het model heeft een comfortabele opening voor het gezicht, met een zacht kussen. De hoogte is verstelbaar van 65 cm tot 85 cm, de hellingshoek varieert van 0 tot 75. De hoes is gemaakt van een waterdicht materiaal dat gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. En het klassieke ontwerp van de tafel staat goed in elk interieur.
Interesse in ons aanbod? Haast u dan om een ​​massagetafel te bestellen op de website ems-beauty.es tegen de beste prijs. Omdat we al vele jaren samenwerken met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels in het land. Daarnaast ontvang je een garantiekaart, waarmee je verzekerd bent in geval van onvoorziene omstandigheden.
Via verschillende koeriersdiensten is het mogelijk om door het hele land te laten bezorgen. Je hebt ook een ophaalservice beschikbaar. Neem voor het plaatsen van een bestelling contact op met onze manager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Specificaties:

Maximale hoogte - 85 cm

Lengte - 198 cm

Breedte - 73 cm

Lichaam - hout

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.