Massagetafel KO-3

Productcode:
1302
Leverancierscode:
1080
Beschikbaar:
Нет в наличии

207,00€

course-cert ce-cert

Op de site ems-beauty.es wordt de massagetafel SM-8 onder uw aandacht gebracht. Hiermee kan de specialist verschillende procedures uitvoeren en patiënten absoluut comfort bieden.
Apparatuur voordelen
 
Massagetafel SM-8 is een onmisbaar hulpmiddel voor elke massageprofessional. Het kan niet alleen worden gebruikt in uitgeruste salons, maar ook voor thuismassage. In feite kan de tafel worden opgevouwen tot de vorm van een aktetas en weegt hij slechts 16 kg.
Montage is zeer eenvoudig en van hoge kwaliteit. Het onderstel van de tafel is gemaakt van aluminium, waardoor de maximale belasting 204 kg is. De hoogte is verstelbaar van 60 tot 80 cm, het hoofdgedeelte heeft 9 standen. De hoes is gemaakt van waterdicht en vetbestendig materiaal.
Beschikbare kleuren: blauw, beige en donkerbruin. Massagetafel SM-8 is ISO 9001 gecertificeerd, CE gemarkeerd. Interesse in dit model? Bestel het dan bij ons tegen de prijs van fabrikanten, want wij leveren al jaren apparatuur rechtstreeks bij hen. En we geven een servicegarantie, waarmee je verzekerd bent bij storingen.
Het is mogelijk om bezorging te bestellen in alle steden van het land. Indien u dit wenst, kunt u gebruik maken van zelfbezorging en de goederen afhalen in het magazijn. Om een ​​bestelling te plaatsen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in en onze manager neemt tijdens kantooruren contact met u op. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoorden wij al uw vragen.
Specificaties:

Gewicht - 15,4 kg

Minimale hoogte - 60 cm

Maximale hoogte - 80 cm

Lengte - 184 cm

Breedte - 71 cm

Behuizing - aluminium

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.