Massagetafel KO-2 CITY SPA

Productcode:
1256
Leverancierscode:
ZD-861A
Beschikbaar:
Нет в наличии

586,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf European Medical Systems heeft het genoegen u een functionele massagetafel KO-2 City Spa voor te stellen. Hiermee kan de specialist niet alleen elk type massage uitvoeren, maar ook andere cosmetische procedures met absoluut comfort voor de patiënt.
Apparatuurmogelijkheden

Massagetafel KO-2 City Spa wordt niet alleen gebruikt voor massage, maar ook voor andere schoonheidsbehandelingen. Zijn veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om te transformeren in een tafel voor gebruik door medische adviseurs en artsen. De tafel heeft een eiken onderstel waardoor hij zeer stabiel en veilig is.
Het ligbed heeft een gat voor het gezicht, dat is gemakkelijk te bedekken met het meegeleverde kussen wanneer het niet in gebruik is. Het hoofdgedeelte is in hoogte en hoek verstelbaar. De afmetingen van de tafel zijn zo optimaal dat het mogelijk is om de procedure op elke patiënt uit te voeren, ongeacht zijn individuele kenmerken. De tafel is een stationair model, maar door de afmetingen kan deze zonder problemen door het kantoor worden verplaatst en neemt niet veel ruimte in beslag, en dankzij de structuur kan de arts elke hoek van het lichaam van de patiënt bereiken.
Het oppervlak is gemaakt van leermateriaal, voelt prettig aan en is gemakkelijk schoon te maken. Onder de tafel bevindt zich een houten plank voor het opbergen van verbruiksartikelen en huishoudelijke artikelen. Als dit de massagetafel is die bij u past, kunt u deze voor de beste prijs kopen via de online winkel van EMS-Beauty. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten, zodat u apparatuur kunt kopen tegen een kostprijs die 10% lager is dan in andere winkels.
Daarnaast bieden wij u een verzekering aan in de vorm van een garantiekaart. En via verschillende bezorgdiensten kun je je bestelling in elke uithoek van het land ontvangen. Bovendien heb je een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met de winkelmanager om de juiste optie te selecteren. Om contact met hem op te nemen, belt u de nummers die u op de site ziet, of laat u een verzoek achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Specificaties:

Hoogte - 73 cm

Lengte - 183 cm

Breedte - 83 cm

Lichaam - hout

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.