Massagetafel KO-2

Productcode:
1303
Leverancierscode:
KO-2
Beschikbaar:
Нет в наличии

181,00€

course-cert ce-cert

Op zoek naar een functionele massagetafel? Dan is het model KO-2 van het bedrijf European Medical Systems een uitstekende keuze voor massage- en cosmetologiespecialisten. Hiermee is het mogelijk om comfort te bieden tijdens de hele procedure.
Aankoopvoordelen

Verchroomd metaal is een van de veiligste materialen in de meubelindustrie en dit materiaal wordt gebruikt om de KO-2 tafel te maken. De voorgestelde tafel is uiterst functioneel en productief, deze kwaliteiten komen tot uiting in de sterkte van het frame en de poten. In feite is de belasting van een ligstoel maar liefst 250 kg!
Op het eerste gezicht een uitstekend resultaat voor een fragiele tafel. De hoogte van het bovendeel (hoofdsteun) is mechanisch verstelbaar. De hoes is zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk. Maten zijn ook geschikt voor klanten van aanzienlijke lengte! Lengte 184 cm, breedte 62 cm, hoogte 70 cm.
Als u al heel lang op zoek bent naar zo'n massagetafel, dan kunt u deze voor de scherpste prijs bestellen via de EMS-Beauty webshop. We werken al vele jaren rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze producten zijn de meest betaalbare in Europa. Daarnaast geven wij een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij een storing.
Het is mogelijk om levering naar elke hoek van het land te bestellen. Maar je kunt ook gebruik maken van de ophaalservice als je wilt. Voor aanvullend advies kunt u contact opnemen met uw leidinggevende. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Hoogte - 70 cm

Lengte - 184 cm

Breedte - 62 cm

Behuizing - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.