Massagetafel 350

Productcode:
1292
Leverancierscode:
350
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.148,00€

course-cert ce-cert

De EMS-Beauty online winkel presenteert onder uw aandacht een massagetafel 350. Duurzaam en comfortabel, het zal een prominente plaats innemen in de schoonheidssalon.
Waarom u op dit model moet letten

De massagetafel 350 heeft twee elektrisch verstelbare secties waarmee de cliënt vanuit een liggende naar een halfzittende positie kan worden gepositioneerd. De tafel heeft ook een handig gezichtsgat. Door de lengte van de hoofdsteun / 216 cm en de breedte / 71 cm kunt u zelfs werken met cliënten met een aanzienlijke lengte en gewicht / tot 187 kg.
Tegelijkertijd zorgen de bekleding van 7 cm en de hoogwaardige lederen bekleding ervoor dat patiënten zich op hun gemak voelen. De hoes is waterdicht en onderhoudsvriendelijk. Het stalen frame, in hoogte verstelbaar van 60 cm tot 114 cm met elektrisch apparaat en pedaal, stelt u in staat om de ligstoel op de gewenste hoogte te verhogen of te verlagen, terwijl u uw handen vrij houdt. Bovendien heeft de tafel handige wielen om door het kantoor te verplaatsen.
Als u op zoek was naar zo'n massagetafel, dan kunt u deze bestellen voor de beste prijs en met levering naar elke uithoek van het land via EuroMedSystems. Wij leveren apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus u kunt deze voor hun prijs kopen. Bovendien krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent bij pech.
Levering vindt plaats door het hele land. Er is ook een ophaalservice beschikbaar. Neem contact op met onze adviseur om de optie te bepalen die bij u past. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Lengte - 186 cm

Lengte met hoofdsteun - 216 cm

Breedte - 71 cm

Behuizing - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 2 stuks

Type regeling - elektrisch
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.