Massagetafel 344

Productcode:
1219
Leverancierscode:
344
Beschikbaar:
Нет в наличии

892,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems presenteert met genoegen een handige en praktische massagetafel 344. Dit model kan zelfs ervaren professionals verrassen.
Waarom kiezen voor dit model?

De massagetafel 344 heeft een zeer robuust ontwerp. Het stalen frame van de basis maakt het mogelijk om de hoogte onder elke arts te regelen. Bovendien kan de tafel gemakkelijk van het ene kantoor naar het andere worden verplaatst dankzij het verminderde gewicht (slechts 66 kg) en de aanwezigheid van wielen. Er is niets overbodigs aan het ontwerp: een frame, een recht oppervlak met een hoofdsteun en een plank voor accessoires.
Al deze factoren maken het mogelijk om de tafel te gebruiken voor massages en andere schoonheidsbehandelingen. De hoogte is verstelbaar van 50 mm tot 96 cm Hoewel het als een stationair model wordt beschouwd, is het gemakkelijk te vervoeren, zodat het kan worden gebruikt voor thuisbehandeling. Als coating werd duurzaam PVC gebruikt, dat met eenvoudige ontsmettingsmiddelen eenvoudig te reinigen is. En het minimalistische design past perfect in elk interieur.
Als u al heel lang op zoek bent naar zo'n massagetafel, kunt u deze via de EMS-Beauty online winkel kopen tegen de prijs van fabrikanten, aangezien wij al vele jaren apparatuur van hen rechtstreeks leveren. In plaats van overladen bieden wij een servicegarantie. En u kunt de bezorging in elke hoek van het land bestellen.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Minimale hoogte - 50 cm

Maximale hoogte - 96 cm

Lengte - 192 cm

Breedte - 73 cm

Behuizing - metaal

Hoogte verstelbaar

Aantal secties - 1 stuk
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.