Massagestoel PHANTOM

Productcode:
1317
Leverancierscode:
1894
Beschikbaar:
Нет в наличии

3.417,00€

course-cert ce-cert

Voor massagespecialisten en liefhebbers van kwaliteitszorg thuis presenteert ems-beauty.es een functionele massagestoel PHANTOM. Een systeem dat handmatige massage kan vervangen, zal zeker nooit inactief zijn.
Voordelen van kiezen

Massagestoel PHANTOM is een functioneel massageapparaat voor schoonheidssalons en thuisgebruik. Hiermee kunt u niet alleen een goede gezondheidstoestand behouden, maar deze ook verbeteren door de biologische punten van het lichaam te beïnvloeden. De apparatuur is uitgerust met verschillende massagetechnieken: vibratie, shiatsu, compressiemassage, wrijven, kneden, strekken, kloppen.
Deze combinatie stelt u in staat om te gaan met fysieke inactiviteit, stress, spiervermoeidheid, de gevolgen van gebrek aan fysieke activiteit en een sedentaire levensstijl, en ook om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
stimulatie van de bloedsomloop en lymfedrainage;
vaatverwijding;
versnelling van metabolisme en microcirculatie;
verbetering van het zenuwstelsel;
verhoog de elasticiteit van de huid;
eliminatie van spierdystonie;
ontgifting van het lichaam;
eliminatie van pijn in de lumbale regio, nek en rug.
Om de beste resultaten te krijgen, moet u weten hoe u de stoel goed bedient. Raadpleeg uw arts voordat u het gebruikt.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas is het gebruik van een massagestoel ten strengste verboden als de patiënt contra-indicaties heeft voor de procedure. Deze omvatten:
flebeurysma;
trombose;
inflammatoire en etterende processen van de huid;
mechanische schade aan weefsels;
dermatologische ziekten;
hypertensie;
oncologische neoplasmata;
verergering van chronische ziekten;
cardiovasculaire pathologieën;
ziekten van het endocriene systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en borstvoeding.
Het uitvoeren van massage onder een van deze aandoeningen kan de gezondheid van de patiënt nadelig beïnvloeden. Daarom moet u zeer voorzichtig zijn bij het raadplegen.

Uitchecken

Bent u geïnteresseerd in de gepresenteerde massagestoel? U kunt het tegen de beste prijs kopen via de online winkel van EMS-Beauty. Aangezien ons bedrijf al meer dan 10 jaar rechtstreeks samenwerkt met fabrikanten, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan die van andere leveranciers. Tegelijkertijd trainen we u gratis hoe u het aangeschafte systeem bedient.
U kiest het tijdstip en de vorm van de training. Na voltooiing wordt een certificaat afgegeven, wat handig voor u zal zijn om met patiënten te werken. U ontvangt ook een garantiekaart die u verzekert in geval van een probleem. Bovendien wordt er door het hele land bezorgd.
Neem contact op met de winkelmanager om een ​​bestelling te plaatsen. Laat hiervoor een verzoek achter
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.