Massagestoel MS-08

Productcode:
1236
Leverancierscode:
MS-08
Beschikbaar:
Нет в наличии

177,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van massagespecialisten presenteert EuroMedSystems een professionele massagestoel MS-08. Hiermee wordt het uitvoeren van speciale soorten massage gemakkelijker dan ooit.

Apparatuurkenmerken:

Massagestoel MS-08 is geschikt voor patiënten van elke lengte en elk gewicht. Het aluminium frame garandeert een vermindering van het gewicht van de stoel, maar de belasting bedraagt ​​135 kg. Statische belasting bereikt 545 kg. De stoel is stabiel, ergonomisch en opvouwbaar en wordt geleverd met een handige draagtas. De armleuningen, nek- en gezichtssteunen en de zitting zijn snel verstelbaar.
De stoel heeft ook een comfortabele torsoroller om de klant veel comfort te bieden. De PVC hoes is water- en vetbestendig en onderhoudsvriendelijk. De 5 cm hoge schuimstof bekleding garandeert een comfortabel zitten gedurende de hele sessie. En het laconieke ontwerp integreert perfect in het interieur van elke salon.
Als u een geschikte massagestoel heeft gevonden, kunt u deze bij ems-beauty.es voor een betaalbare prijs kopen. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten van onze producten 10% lager dan in andere winkels in het land. En we trainen gratis hoe je de aangekochte apparatuur goed bedient.
Bij aankoop krijgt u een servicegarantie. En u kunt uw bestelling overal in Europa ontvangen. Laat een terugbelverzoek achter om de bezorging te bestellen. Onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om de details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.