Massagestoel MS-06

Productcode:
1238
Leverancierscode:
MS-06
Beschikbaar:
Нет в наличии

158,00€

course-cert ce-cert

The European Medical Systems Company is verheugd om een ​​gespecialiseerde MS-06 massagestoel te presenteren aan massageprofessionals. Na verloop van tijd zult u zich niet meer kunnen voorstellen hoe u vroeger zonder dergelijke apparatuur deed.
Modelvoordelen

Massagestoel MS-06 is ontworpen voor cervicale massage. Massage wordt uitgevoerd in een zittende positie. Het aluminium frame vermindert het gewicht van het hele product aanzienlijk. Het is slechts 8 kg. De stoel heeft comfortabele armleuningen en een gezichtsopening die sluit met een verwijderbaar kussen wanneer niet in gebruik.
Daarnaast is alles in het model verstelbaar in hoogte en hoek. MS-06 is opvouwbaar, met een handige draagtas, onder voorbehoud van huisbezoeken. De hoes is gemaakt van PVC, het oppervlak is waterdicht en olieachtig. De 5 cm dikke bekleding voorkomt vervormingen, waardoor het schuim langdurig veerkrachtig blijft. En het laconieke ontwerp van de stoel ziet er goed uit in elk interieur.
Nadat u heeft besloten een massagestoel te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een grote selectie massageapparatuur, waarvan de kosten veel winstgevender zijn dan die van andere leveranciers, omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten brengen. En we leren gratis hoe het gekochte model te gebruiken.
Bij aankoop ontvangt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing. Bovendien kunt u bestellingen naar alle hoeken van Europa laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.