Massagestoel MADAGASCAR

Productcode:
1319
Leverancierscode:
510
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.161,00€

course-cert ce-cert

De functionele massagestoel MADAGASCAR wordt onder uw aandacht gebracht op de website ems-beauty.es. De combinatie van de beste massagetechnieken zal de opkomst van uw salon vergroten en tegelijkertijd uw specialisten ontlasten.
Uitrusting Kenmerken

Een massagestoel is een speciaal apparaat dat is ontworpen voor een fysiologisch effect op het lichaam om zijn langzame biologische processen op gang te brengen. Waarom is het zo populair? Omdat je het voor je eigen huis kunt kopen en een massage kunt krijgen op een geschikt moment en in een comfortabele omgeving. Het gepresenteerde model kan kneden, tikken, shiatsu, rolmassage, infraroodverwarming, compressiemassage uitvoeren.
Het werkt heel simpel. Je zit gewoon in een stoel, kiest de modus die je nodig hebt en geniet van het proces. Met dit model is het mogelijk om een ​​aantal therapeutische effecten te bereiken:
activering van de bloedcirculatie en lymfedrainage;
herstel van de huidskleur;
elimineer vermoeidheid en verminder stressniveaus;
eliminatie van gifstoffen en slakken;
vermindering van spierspanning;
slaap verbetering;
eliminatie van hoofdpijn en migraine.
Hoewel één sessie in een stoel ongelooflijk ontspannend is, moet u voor een blijvend resultaat een aantal procedures doorlopen. Hun aantal hangt af van de geselecteerde modus en het probleem van de patiënt. Het verloop van de procedures kan het beste in overleg met een arts worden bepaald om het beste resultaat te krijgen.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kan niet iedereen de mogelijkheden van massagestoelen waarderen. Als een persoon contra-indicaties heeft uit de onderstaande lijst, is het verboden om de apparatuur te gebruiken:
flebeurysma;
trombose;
ontstekings- en etterende processen op de huid;
mechanische schade aan weefsels;
dermatologische ziekten;
hypertensie;
oncologische processen in het lichaam;
verergering van chronische ziekten;
cardiovasculaire pathologieën;
diabetes mellitus in het stadium van decompensatie;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en borstvoedingsperiode.
U moet ervoor zorgen dat uw patiënt gezond is en dat het gebruik van de stoel hem geen kwaad kan doen. Anders bestaat het risico op ernstige bijwerkingen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.