Massagestoel DELUXE LEATHER

Productcode:
1315
Leverancierscode:
360
Beschikbaar:
Нет в наличии

2.462,00€

course-cert ce-cert

Ems-beauty.es presenteert een functionele massagestoel DELUXE LEDER. Het kan zowel voor een massagesalon worden gekocht om specialisten te ontlasten, als voor thuis om op elk gewenst moment te masseren.
Modelkenmerken

Massagestoel DELUXE LEATHER is een speciale uitrusting die is ontworpen voor fysiologische impact op de biologische processen van het lichaam. Met dit model kunt u kneden, tikken, shiatsu, rolmassage, infraroodverwarming, compressiemassage uitvoeren. De keuze van de modus hangt af van de behoeften van de persoon. Over het algemeen kunt u met deze combinatie van technieken een aantal therapeutische effecten bereiken:
stimulatie van de bloedsomloop en lymfedrainage;
verhoog de elasticiteit van de huid;
elimineer vermoeidheid en verminder stressniveaus;
slaap verbetering;
ontgifting van het lichaam;
vermindering van spierspanning;
behandeling van hoofdpijn en migraine;
eliminatie van spanning in de rug, onderrug, schouders.
Maar het is belangrijk om te onthouden dat de stoel regelmatig moet worden gebruikt, net als bij een bezoek aan een arts. Het verloop van procedures wordt bepaald door uw individuele probleem en de gekozen modus.
Contra-indicaties voor gebruik

Houd er rekening mee dat er contra-indicaties zijn voor het gebruik van een massagestoel:
flebeurysma;
trombose;
inflammatoire en etterende processen van de huid;
schade aan de integriteit van de huid, zoals schaafwonden, snijwonden, brandwonden, breuken;
dermatologische ziekten;
hypertensie;
oncologische neoplasmata;
verergering van chronische ziekten;
pathologieën van het cardiovasculaire systeem;
suikerziekte;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
zwangerschap en lactatieperiode.
Het uitvoeren van massage voor een van deze aandoeningen kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Daarom wordt de patiënt geadviseerd om een ​​arts te raadplegen alvorens met de behandeling te beginnen.
Levering bestellen

Als u al lang op zoek bent naar een hoogwaardige massagestoel, kunt u deze voor een zacht prijsje kopen via de EMS-Beauty online winkel. Ons bedrijf werkt al meer dan 10 jaar rechtstreeks samen met fabrikanten, dus de kosten van onze apparatuur zijn 10% lager dan in andere winkels in het land. Bovendien bieden we gratis training over het werken met de geselecteerde apparatuur.
U kunt de cursus volgen op een voor u geschikt tijdstip en formaat. Na je afstuderen ontvang je een certificaat dat je kwalificaties bevestigt. Ook krijgt u een servicegarantie. En het is mogelijk om door het hele land te laten bezorgen via verschillende vervoerders.
Meer advies nodig? Vraag het aan door een terugbelverzoek achter te laten. Of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan, dan beantwoordt onze beheerder al uw vragen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.