Massagerol MV-03

Productcode:
1142
Leverancierscode:
MB-03
Beschikbaar:
Op voorraad

18,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 6

Op de site ems-beauty.es wordt massageroller M-03 gepresenteerd voor massagespecialisten. Hiermee kunt u verschillende soorten massages uitvoeren, uw bedrijf ontwikkelen, omdat het nieuwe klanten aantrekt.
Functionele kenmerken

Massageroller M-03 wordt gebruikt als accessoire voor massage. De roller wordt gebruikt om de patiënt in een comfortabele en juiste positie te brengen voor het type massage dat moet worden uitgevoerd. Het gebruik van een roller maakt de massage effectiever en is vooral geschikt voor cliënten met problematische lichaamsdelen.
De rolhoes is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk PVC-materiaal. Schuimstof bekleding voorkomt vervorming en behoudt zijn vorm.
De rol heeft ideale afmetingen - 630x150x75 en is een universeel model. Een breed scala aan kleuren stelt u in staat om de juiste combinatie met uw decor te kiezen.
Bestelling levering

Wilt u een hoogwaardige massageroller bestellen, neem dan contact op met de EMS-Beauty webshop. Ons bedrijf levert al meer dan 10 jaar massageapparatuur rechtstreeks van fabrikanten, waardoor de kosten 10% lager zijn dan in andere Europese winkels. Als bonus leren we je de regels voor het gratis gebruiken van de video.
Na de training ontvang je een certificaat en bij aankoop krijg je garantie op het product. Daarnaast kunt u de levering regelen naar alle steden in Europa. Neem contact op met de beheerder om een ​​geschikte koeriersdienst te kiezen. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of u kunt een terugbelverzoek achterlaten, waarna u spoedig wordt teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.