Massageolie met druivenpitten en kamille HUIDSYSTEEM (ITALIË)

Productcode:
1155
Leverancierscode:
607
Beschikbaar:
Нет в наличии

14,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 8

Uw aandacht in de EMS-Beauty online winkel wordt gepresenteerd massageolie met druivenpitten en kamille SKIN SYSTEM (ITALY). Het is een natuurlijk product waarvan de eigenschappen de kwaliteit van de behandeling aanzienlijk zullen verbeteren en uw patiënten een aangename ervaring zullen bezorgen.
Productvoordelen:

SkinSystem massageolie, in Spanje geproduceerd uit druivenpitten, heeft een zeer rijke samenstelling en een sterk verjongende werking. Testen hebben aangetoond dat componenten van druivenpitten (vitamine C en E, mineralen zoals zink, selenium en koper) niet alleen een verjongende werking hebben, maar ook de levensduur verlengen. De olie heeft ook antioxiderende eigenschappen.
Het gebruik van deze massageolie droogt de opperhuid uit. Penetratie in de bloedsomloop, verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed, voorkomt hypertensie, verhoogt de immuunafweer. Daarnaast bevat de olie kamille-extract en zijn de gunstige effecten ervan al bekend uit de oudheid.
De huid wordt na elke behandeling zichtbaar jonger. Klanten komen zeer tevreden terug met het resultaat. De olie zit in een handig flesje van 0,5 liter.
Als u besluit massageolie te kopen, doe dit dan voor de beste prijs via de EMS-Beauty winkel. Wij bezorgen producten door heel Europa via verschillende koeriersdiensten. Neem voor het regelen van de bezorging contact op met de winkelmanager. Laat hiervoor een terugbelverzoek achter of bel ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.