Massagebed JADE 5000A

Productcode:
1191
Leverancierscode:
JADE 5000A
Beschikbaar:
Нет в наличии

1.584,00€

course-cert ce-cert

Als u geïnteresseerd bent in een hoogwaardig en functioneel massagebed, dan is het model JADE 5000A van EuroMedSystems de perfecte oplossing. Met zijn hulp is het mogelijk om verschillende soorten massage uit te voeren, waardoor het succes en de ontwikkeling van uw salon wordt gegarandeerd.
Waarom kiezen voor dit model?

Het jade massagebed Jade 5000A is een onderdeel van fysiotherapie apparatuur en wordt zowel in de geneeskunde als in de massagepraktijk gebruikt. Het bed wordt gebruikt voor de behandeling van rug- en wervelkolomaandoeningen. Het kan ook worden gebruikt om de houding bij kinderen van alle leeftijden te corrigeren. Bij verhitting geeft jade warmte af en deze functie is gebaseerd op de werking van het massagebed.
Warmte heeft een positief effect op het menselijk lichaam. Bij de behandeling van beschadigde gebieden gaat warmte naar de weefsels en dit proces verbetert de bloedstroom, bevordert de regeneratie van de huid en versterkt het immuunsysteem. Resultaten kunnen in zeer korte tijd worden bereikt.
De basis van het bed is gemaakt van natuurlijk hout. De hoes is gemaakt van zacht, ademend en waterafstotend materiaal. De temperatuur van de wielen wordt geregeld door een bedieningspaneel naast het bed.
Massage apparatuur kopen

Als u het perfecte massagebed heeft gevonden, kunt u het op de website ems-beauty.es bestellen tegen de prijs van de fabrikant. Omdat we al vele jaren apparatuur rechtstreeks van hen leveren, overschatten we de kosten ervan niet. In plaats daarvan trainen wij u gratis hoe u de gekochte apparatuur bedient.
Na afronding van de cursus wordt een certificaat afgegeven voor het werken met patiënten. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Daarnaast wordt er door heel Europa geleverd.
Om de ontbrekende details te verduidelijken, laat een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen.
die u van pas kunt komen bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien wordt er door heel Europa geleverd, dus je kunt veilig een bestelling plaatsen. Vragen hebben? Stel ze aan onze manager. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site staan ​​vermeld, of u kunt een terugbelverzoek achterlaten, waarna u tijdens kantooruren wordt teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.