Massage roller MV-06

Productcode:
1140
Leverancierscode:
MB-06
Beschikbaar:
Op voorraad

22,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 5

In de online winkel van EMS-Beauty wordt een praktische en handige massageroller MB-06 onder uw aandacht gebracht. Hiermee kunt u meer procedures uitvoeren en uw zakelijke kansen vergroten.
Modelvoordelen

De gepresenteerde massageroller is een onmisbaar accessoire voor elk massagecentrum. De roller heeft een ronde vorm en kan worden gebruikt voor rug- en nekmassage. De roller wordt gebruikt om de patiënt in de juiste positie te brengen voor het type massage dat moet worden uitgevoerd en om ondersteuning te creëren op de benodigde plaatsen.
De rolhoes is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk PVC-materiaal. Schuimstof bekleding voorkomt vervorming en behoudt lang zijn vorm. Een breed scala aan kleuren stelt u in staat om de juiste combinatie met uw decor te kiezen. De afmetingen van de rol zijn 63x22 cm, waardoor deze gemakkelijk te vervoeren is naar vakmensen in het veld.
Massage apparatuur bestellen

Nadat u hebt besloten een massageroller te kopen, doet u dit tegen de prijs van de fabrikanten via het bedrijf EuroMedSystems. We werken rechtstreeks samen met fabrikanten, dus we overschatten de kosten van producten niet. In plaats daarvan trainen we gratis en geven we een servicegarantie af.
Bestellingen worden geaccepteerd in heel Europa. U kunt de bestelling laten bezorgen of de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem voor hulp contact op met de winkelmanager om te beslissen over de optie. U kunt contact met hem opnemen via de telefoonnummers die op de site worden vermeld, of u kunt een terugbelverzoek achterlaten, waarna u tijdens kantooruren wordt teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.