Massage roller MV-04

Productcode:
1147
Leverancierscode:
MB-04
Beschikbaar:
Op voorraad

15,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 7

EuroMedSystems presenteert met genoegen een hoogwaardige massageroller MB-04. Het zorgt voor de uitvoering van verschillende soorten massage, waardoor de beste therapeutische effecten worden bereikt.
Modelvoordelen

Massage is een behandeling die hoogwaardige vaardigheden en apparatuur vereist. In het massagecentrum speelt een ligstoel de hoofdrol, maar er moet aandacht worden besteed aan verschillende noodzakelijke accessoires. Een voorbeeld van zo'n accessoire is de MB-04 massageroller.
De roller wordt gebruikt om de patiënt in een comfortabele en juiste positie te brengen voor een bepaald type massage. De roller is universeel, heeft een breed scala aan toepassingen. De rolhoes is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk PVC. Schuimstof bekleding voorkomt vervorming en behoudt jarenlang zijn vorm.
De rol is rond, afmetingen 670x270x760. Een breed scala aan kleuren stelt u in staat om de juiste combinatie met uw decor te kiezen. Beschikbare kleuren zijn beige, blauw, groen, roze, bordeaux, zwart.
Plaats een bestelling

Als je een massageroller wilt bestellen, neem dan contact op met de EMS-Beauty webshop. We hebben een breed assortiment gecertificeerde massageapparatuur, waarvan de prijs een orde van grootte lager is dan in andere winkels in het land, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leggen uit hoe je de roller op de juiste manier gebruikt om de beste resultaten te bereiken.
Bij aankoop krijgt u garantie op aftersales en kunt u de bestelling zelf in elke uithoek van Europa in ontvangst nemen. Om de levering te regelen, dient u een terugbelverzoek in te vullen. Onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.