Massage roller MB-07

Productcode:
1141
Leverancierscode:
MB-07
Beschikbaar:
Op voorraad

11,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 10

Massageroller M-07 wordt onder de aandacht gebracht van massagespecialisten op de site ems-beauty.es. Hiermee kunt u een breder scala aan procedures uitvoeren, wat het succes van uw werk positief beïnvloedt.
Apparaatfuncties

Massageroller M-07 is een hulpaccessoire tijdens massage. De roller wordt gebruikt om de patiënt in een comfortabele en juiste houding te brengen voor het soort massage dat moet worden uitgevoerd en om ondersteuning te creëren op plaatsen waar de natuurlijke welving van het lichaam ontbreekt.
Het gebruik van een roller maakt de massage effectiever en is vooral geschikt voor cliënten met problematische vormen. De hoes is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk PVC-materiaal. Schuimvulling voorkomt vervorming.
De rol heeft ideale afmetingen - 630x150x75 en is een universeel model. Een breed scala aan kleuren stelt u in staat om de juiste combinatie met uw decor te kiezen.

Plaats een bestelling

Als u besluit een massageroller te kopen, doe dat dan tegen een betaalbare prijs via EuroMedSystems. Omdat we al vele jaren massageapparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager in vergelijking met andere winkels. Op het moment van aankoop ontvangt u een servicegarantie.
Daarnaast leggen we je gratis uit hoe je de apparatuur moet gebruiken. En je kunt je bestelling op twee manieren ontvangen: via bezorging naar elke uithoek van Europa of gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om de juiste optie te kiezen, laat u een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.