Massage kussen MV-05

Productcode:
1148
Leverancierscode:
MB-05
Beschikbaar:
Op voorraad

16,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel van EMS-Beauty wordt de massageroller MB-05 onder uw aandacht gebracht. Hiermee zal elke massageprocedure comfortabeler zijn voor de patiënt en de specialist.
Voordelen van keuze

De massageroller is een onmisbaar accessoire voor het massageproces. De bank speelt de hoofdrol, maar er moet speciale aandacht worden besteed aan de verschillende benodigde accessoires. Om de massage effectiever en comfortabeler te maken, zijn er veel accessoires zonder welke het onmogelijk is om de gewenste resultaten te bereiken.
De roller wordt gebruikt om de patiënt in een comfortabele en juiste houding te brengen voor het soort massage dat moet worden uitgevoerd en om ondersteuning te creëren op plaatsen waar de natuurlijke welving van het lichaam ontbreekt. De roller is universeel, heeft een breed scala aan toepassingen. Dit model is speciaal ontworpen voor vrouwen omdat het een comfortabele borstopening heeft.
De rolhoes is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk PVC-materiaal. Schuimstof bekleding voorkomt vervorming en behoudt zijn vorm. Dit alles maakt de MB-05 een ideale keuze voor massagesalons.
Apparatuur kopen

Als u de gepresenteerde massageroller leuk vond, kunt u deze voor de beste prijs bestellen via het bedrijf European Medical Systems. We presenteren alleen gecertificeerde apparatuur en deze wordt rechtstreeks door fabrikanten geleverd. Daarom zijn de kosten vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers in het land.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart die u beschermt in geval van onvoorziene omstandigheden. Bovendien kun je bezorging in alle steden bestellen. Maar u kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice en de goederen ophalen in het magazijn.
Om te bepalen welke optie u nodig heeft, dient u contact op te nemen met de winkelmanager. Vul hiervoor een aanvraag in op de site en u wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.