Massage bed JADE 5000B

Productcode:
1192
Leverancierscode:
JADE 5000B
Beschikbaar:
Нет в наличии

22.846,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems presenteert met genoegen een functioneel massagebed JADE 5000B. De apparatuur is in staat om verschillende soorten massages uit te voeren, waardoor de ontwikkeling van uw centrum met succes wordt beïnvloed.
Functionele kenmerken

Het jade massagebed Jade 5000B is een fysiotherapie-apparaat dat zowel in de geneeskunde als voor massage wordt gebruikt om verschillende ziekten te behandelen. Het combineert fysiotherapiemethoden, acupressuur, warmtetherapie en vele andere. Het bed heeft een heilzame werking op het hele lichaam.
Dankzij acupressuur ontspannen spieren, de vrijgekomen warmte verbetert de bloedcirculatie en gifstoffen worden via zweet uit het lichaam verwijderd. De warmte die vrijkomt door de jadestenen verbetert de voordelen van massage, de weefsels worden ontspannen en geregenereerd. Massage op dit bed is gewoon onmisbaar voor mensen met rugklachten. Positieve effecten zijn al na enkele behandelingen te zien.
Het bed heeft een solide structuur met meerdere functies en wordt gebruikt voor de behandeling en preventie van ziekten van het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat, de luchtwegen en het cardiovasculaire systeem.
Bezorging regelen

Nadat u hebt besloten om massageapparatuur aan te schaffen, doet u dit voor een zacht prijsje via de EMS-Beauty online winkel. Hier vindt u een breed assortiment hoogwaardige en gecertificeerde apparatuur, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, omdat we deze al vele jaren rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Wij trainen u gratis in het gebruik van de aangekochte apparatuur. En we zullen een certificaat uitgeven na voltooiing ervan. U krijgt ook een servicegarantie.
Levering vindt plaats in heel Europa. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat een verzoek achter op de site, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.