MARYAH Diode Laser

Productcode:
4012
Manufacturer:
EMS Beauty
UPC:
N6J06zZQMgY
Beschikbaar:
Op voorraad

6.200,00€

course-cert ce-cert

Het bedrijf "EMS Beauty" presenteert onder de aandacht van specialisten een hightech diodelaser MARYAH. Geavanceerde technologie zorgt voor snelle, zachte en effectieve ontharing van elk deel van het lichaam.


Apparatuurkenmerken


De MARYAH-diodelaser is de "gouden standaard" voor laserontharing. Hiermee kunt u ongewenste vegetatie op elk deel van het lichaam verwijderen. Het werkingsprincipe is gebaseerd op fotothermolyse: een laserstraal verwarmt het melaninepigment in de haarzakjes, vernietigt het en verstoort de functie van de bol, waardoor verdere haargroei wordt beperkt. De MARYAH-laser is vooral effectief op donker haar op een lichte huid en op gebieden waar het haar extreem grof is.


De voordelen van de gepresenteerde apparatuur zijn krachtige technologieën die uitstekende resultaten. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur zonder downtime wordt gebruikt, zodat u uw investering snel terugverdient. Maar het belangrijkste kenmerk van MARYAH is het display op het handstuk. Met deze functie kan de specialist zich volledig op het werk concentreren, zonder te worden afgeleid door het hoofddisplay, als het nodig is om de parameters tijdens de verwerking te wijzigen.


De handgreep zelf is ergonomisch, dus het zal lang comfortabel zijn om ermee te werken. En de flitslevensduur van 50.000.000 zorgt voor een lange levensduur zonder vervanging. Wat belangrijk is: met een dergelijke functionaliteit is het MARYAH-apparaat klein van formaat, waardoor het gemakkelijk in een kamer van elk formaat kan worden geplaatst.


Geïnteresseerd in de MARYAH-diodelaser? Bestel hem voor een zacht prijsje en met mogelijkheid tot gratis training op de ems-beauty website. Laat een terugbelverzoek achter en tijdens kantooruren zal onze manager contact met u opnemen om u te helpen bij het plaatsen van uw bestelling.


Specificaties< /p >

Energiedichtheid: 10 ~ 140 J/cm

Pulsfrequentie: 1 ~ 10Hz

Pulsduur: 10 ~ 300ms

Vermogen: 800 W 10 bar

Golflengte: 755/808/1064 nm

Grootte lichtvlek: 12x15 mm2

Koeling: water + TEC 450 W (exclusief 2 sets ) + lucht

Koelhendel: Kristalvrieskoeltemperatuur (-10 ° C ~ 10 ° C)

Schermformaat apparaat: 12 inch

Schermformaat tip : 2,4 inch

Waarschuwingssysteem: tanktemperatuur

Levensduur flits: 50.000.000

Afmetingen pakket: 58x70x151 cm

< p>Nettogewicht: 62 kg

Bruto gewicht: 73 kg

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.