Manicure tafels YM-015B

Productcode:
1134
Leverancierscode:
YM-015B
Beschikbaar:
Op voorraad

280,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty online winkel wordt een handige en functionele manicuretafel YM-015B onder de aandacht gebracht van nagelmeesters. Het wordt het kenmerk van uw salon en verbetert het imago.
Onderscheidende kenmerken

Manicuretafel YM-015B is een praktisch en presentabel cosmetologiemeubel. Deze tafel heeft linker- en rechterlades waarin u alle gereedschappen en verbruiksartikelen kunt plaatsen. Het belangrijkste in deze tafel is echter ventilatie, waardoor alle geuren van verf en oplosmiddelen worden geëlimineerd. Dit is een indicatie van aandacht voor klanten die dit zeker zullen waarderen door de bezoekersstroom naar uw salon te vergroten.
De tafelset bevat ook een handige handroller. Het hoogwaardige materiaal (gelamineerd MDF) en het glazen blad zorgen ervoor dat de manicuretafel jarenlang meegaat, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Bovendien kunt u door de afmetingen de tafel zelfs in een klein kantoor plaatsen. En het laconieke ontwerp past perfect in elk interieur.
Plaats een bestelling

Nadat u heeft besloten een manicuretafel te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. We leveren al vele jaren cosmetica-apparatuur rechtstreeks van fabrikanten, dus de kosten zijn veel winstgevender dan in andere winkels. Bij aankoop krijgt u een servicegarantie waarmee u verzekerd bent in geval van storing.
De bezorging gebeurt door heel Europa via verschillende koeriersdiensten. Er is ook een ophaalservice voor u beschikbaar. Om een ​​aankoop te doen, vult u een aanvraag voor een terugbelverzoek in, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om u bij alle zaken te helpen.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.