Lichaamsvormende machine EMSCULPT MUSCLENDER

Productcode:
3987
Beschikbaar:
Op voorraad

36.000,00€

course-cert ce-cert

Musclender gebruikt HI-EMT (High Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) technologie om gedwongen spiercontractie op te wekken door het verzenden van elektrische impulsen gegenereerd door elektromagnetische velden.
HI-EMT is een technologie die helpt bij de revalidatie en ontwikkeling van spieren door samentrekking en ontspanning te bevorderen.
Het produceert een intensiteitseffect dat moeilijk te bereiken is via vrijwillige training onder normale omstandigheden.
Na 30 minuten gebruik ervaren patiënten een automatische reactie die gelijk is aan een intensieve krachttraining zoals 2.000 squats of sit-ups, wat resulteert in strakkere en stevigere spieren van de buikspieren, dijen en billen.
Musclender maakt het mogelijk om deze effecten zonder pijn, uitvaltijd of enig ongemak op een niet-invasieve manier te bereiken.


[Hoe het werkt]
-Spiertraining: Musclender veroorzaakt sterke contracties op selectieve spieren.
-Microscopische scheurtjes: Microscopische scheurtjes worden veroorzaakt als gevolg van sterke samentrekking van spieren. Om deze beschadigingen te herstellen, doen satellietcellen celverdeling en fusie rond het behandelde gebied.
-Spierherstel en -groei: De spier herstelt zich geleidelijk en bouwt op, wat resulteert in spiergroei (hypertrofie) en een lichte toename van myofibers (hyperplasie).

[Praktische 2 applicators]
-Musclender is uitgerust met 2 applicators om meerdere lichaamsgebieden te behandelen.
Door de applicator op het behandelgebied te plaatsen, zoals de buikspieren, dijen en billen, worden de gerichte spieren blootgesteld aan het elektromagnetische veld dat door de applicators wordt gegenereerd.
-In staat om meerdere gebieden te behandelen
-Tijd besparende behandeling
-Verhoogde gebruikerstevredenheid
-Mogelijkheid om selectief de gerichte spieren te behandelen
-Veilige en effectieve behandeling
-Aanbevolen voor patiënten die training nodig hebben in een specifiek gebied


Productnaam: Musclender Elektromagnetische spierstimulator
Technologie: Elektromagnetisch systeem
Vermogensverbruik: 3KVA
Afmeting: 450 (B) x 600 (D) x 1250 (H) mm
Gewicht: 72 kg
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.