Lichaamsvormend apparaat Endosphere V6 Multi Care Pro

Productcode:
3145
Beschikbaar:
Op voorraad

3.600,00€

course-cert ce-cert

Endosfera V6 Multi Care Pro figuurcorrectieapparaat is een innovatief apparaat voor figuurcorrectie en huidverjonging dat gebruik maakt van compressie-microvibratietechnologie. Het is uitgerust met twee sproeiers: een grote voor het lichaam en een kleinere voor het gezicht en de hals. Deze mondstukken bevatten speciaal gepositioneerde kogels die 360° draaien om microcompressie op de huid te creëren.


De belangrijkste voordelen van dit apparaat zijn onder meer:

1. Twee gemakkelijk verwisselbare gezichts-/hals- en lichaamsopzetstukken.

2. Instelbare snelheid en lichttherapie (rood, blauw en groen licht) om de resultaten te verbeteren.

3. 5,6-inch touchscreen voor gemakkelijke bediening.

4. Spuitgegoten handstuklichaam en hoogwaardige apparaatmontage.

5. De mogelijkheid om de verlichtingsmodi voor elke kleur in te stellen en tweerichtingsscrollen van de wielen.


Dit apparaat is geschikt voor het vormgeven en verjongen van het gezicht en kan op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt. Het is veilig en prettig in gebruik en het wordt aanbevolen om meerdere keren per week te gebruiken voor het beste resultaat.


De compressiemicrovibratie die in dit apparaat wordt toegepast, is een veilige en niet-invasieve procedure om de kwaliteit van de huid en lichaamsvorm te verbeteren. Het veroorzaakt geen pijn en heeft geen bijwerkingen, het lijkt op een diepe weefselmassage.


Compressie-microvibratietherapie kan worden gebruikt om de huidtextuur en -toon te verbeteren, cellulitis te verminderen, vetophopingen op te lossen, tekenen van veroudering te verminderen, de spieren te ontspannen en de elasticiteit van de huid te vergroten.


Dit apparaat is ideaal voor gezichts-, nek- en lichaamsverzorging. Dankzij de mogelijkheid om de snelheid en intensiteit aan te passen, is het geschikt voor verschillende huidtypes en delen van het lichaam. Deze technologie verbetert de bloedcirculatie, ondersteunt de aanmaak van collageen en elastine en helpt de spiertonus te herstellen.


De algemene aanbeveling is dat de behandelingen meerdere keren per week worden uitgevoerd voor het beste resultaat. "Endosfera V6 Multi Care Pro" helpt de conditie van de huid en het figuur te verbeteren, terwijl een hoog niveau van comfort en veiligheid behouden blijft.


Specificaties omvatten een 5,6-inch LCD-aanraakscherm, instelbare snelheid, lichttherapie en siliconen balopzetstukken voor gezicht en lichaam.


technische parameters

Scherm Touch 5,6-inch LCD-scherm

Het toerental van de grote handgreep bedraagt ​​450 rpm

Het toerental van de kleine hendel bedraagt ​​410 rpm

Uitgangsfrequentie 40-254 Hz

Ingangsspanning AC110V/220V

Uitgangsvermogen 100-1000W

Zekering 5A

Groot handstuk van 50 siliconenballen (voor lichaamsverzorging)

Klein handstuk 60 siliconen balletjes (voor gezichts-/halsverzorging)

Omgevingstemperatuur 5°C~+40°C

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.