Leonardo Analysator

Productcode:
3608
Manufacturer:
EMS Beauty
Beschikbaar:
Op voorraad

2.600,00€

course-cert ce-cert

De online winkel "EMS-Beauty" heeft het genoegen u de innovatieve Leonardo huidanalysator onder uw aandacht te brengen. Het vertegenwoordigt de modernste en meest geavanceerde apparatuur voor het diagnosticeren van huidproblemen van vandaag.

Modelvoordelen


De Leonardo-analysator werkt in 3-in-1 formaat: het kan worden gebruikt om een ​​diagnose te stellen, een 3D-beeld weer te geven en afbeeldingen op te slaan om de resultaten voor en na de behandeling van gedetecteerde problemen te vergelijken. Het belangrijkste kenmerk van Leonardo is de spectrale beeldvorming van de huid in RGB-, UV-, PL-modi, samen met kunstmatige intelligentie. Dit biedt de mogelijkheid om in 15 seconden diagnostiek uit te voeren voor:

•    type en niveau van pigmentatie;

•    vergrote poriën;

•    weefselvochtgehalte;

•    huidtextuur;

•    rimpels en hun type;

•    snelheid van de productie van huidolie;

•    de mate van stevigheid en elasticiteit van weefsels.

Bovendien beveelt de Leonardo-analysator op basis van de verkregen gegevens de beste behandelingsopties aan voor de geïdentificeerde aandoeningen. Het voorspelt ook jaren vooruit en slaat patiëntgegevens op zodat ze het verschil kunnen zien dat wordt gemaakt door behandeling en veranderingen in levensstijl.


De Leonardo Analyzer is een onmisbaar apparaat voor de werk van schoonheidsspecialisten en dermatologen, en een ideale keuze voor grote schoonheidssalons en schoonheidscentra. Als u een bestelling wilt plaatsen, laat u een verzoek achter op de ems-beauty-website, en de manager belt u tijdens kantooruren terug om u te helpen met alle details.


Specificaties


Systeem - Android 8.1

Voeding - 45 W

Spanning - 110 -230 V

p>

Frequentie - 0,2A 50 Hz

Technologie - spectrale beeldvorming RGB, UV, PL

Megapixels - 20

Display - 10,1 inch

Afmetingen zonder verpakking - 42x36x56 cm

Gewicht zonder verpakking - 8 kg

Afmetingen in de verpakking - 50x45x67 cm

Gewicht in het pakket - 12 kg

1 jaar garantie

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.