Laserplatform met de functie van verwisselbare manipulatoren ORION-3

Productcode:
1509
Leverancierscode:
2632
Beschikbaar:
Op voorraad

9.800,00€

course-cert ce-cert

Voor kenners van schoonheid presenteert de site ems-beauty.es een ongelooflijk functioneel laserplatform ORION-3. De beste golflengten worden verzameld in één apparaat om een ​​breed scala aan manipulaties uit te voeren.
Onderscheidende kenmerken

Het ORION-3O-laserplatform is ideaal voor medische en esthetische centra waar meerdere technologieën kunnen worden toegepast om een ​​verscheidenheid aan aandoeningen te behandelen. En door de werkruimte te besparen, vereenvoudigt u het werk van een schoonheidsspecialist - één apparaat vervangt meerdere en neemt geen vrije ruimte in beslag.
En natuurlijk verlaagt het de kosten van elke individuele manipulatieprocedure. Daarom kunnen we met volledige verantwoordelijkheid adviseren voor dergelijke complexe werken - laserplatform / laser Er.YAG - met een golf van 2940 nm; en manipulatie/manipulator bewerkingsfunctie met verschillende functies. Daarom heeft elk van hen zijn eigen doel:
ontharing;
laser resurfacing van rimpels, verkleuring, pigmentatie;
niet-schurende reiniging van de huid;
verwijdering van sproeten;
tatoeage verwijderen;
therapeutische vasculaire behandeling.
Dit is een verscheidenheid aan effecten, voornamelijk vanwege het veranderen van de golflengte met het mondstuk in een breed bereik: 532nm / 1064nm / 1535nm / 2940nm. Alle controle wordt uitgevoerd via computersoftware met een groot scherm. En ze zijn verbonden met een flexibele arm. Deze gehele structuur is verrijdbaar en kan van kantoor naar kantoor worden vervoerd.
Koop een laser

De juiste laser gevonden? Bestel hem dan via de EMS-Beauty webshop tegen de scherpste prijs van Europa. Aangezien we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zien we geen reden om de kosten ervan te overschatten.
In plaats daarvan zullen we u gratis trainen in het gebruik van het gekochte apparaat. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Levering vindt plaats door het hele land. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek voor een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren gecontacteerd.

Specificaties:

Golflengte - 532/1064 nm

Koelsysteem - lucht + halfgeleider + water

Pulsfrequentie - 1-10 Hz

Afmetingen - 32x38x118 cm

Vermogen - 1500 W

Frequentie - 50-60 Hz

Spanning - 110/220

Gewicht - 48 kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.