Laserontharingsapparatuur D-LAS 60

Productcode:
1494
Leverancierscode:
D-LAS 60
Beschikbaar:
Op voorraad

10.235,00€

course-cert ce-cert

Als u op zoek bent naar een effectieve laser voor het verwijderen van ongewenst haar, let dan op de D-LAS 60 diodelaser die wordt gepresenteerd door de EMS-Beauty store. De mogelijkheden van het systeem zullen u in korte tijd nieuwe klanten toevoegen.
Apparaatmogelijkheden

Diodelaser D-LAS 60 is een effectief systeem voor elk deel van het gezicht en lichaam. Het werkingsprincipe is gebaseerd op fotothermolyse: een golflengte van 808 nm richt zich op het melaninepigment in het haarzakje en verwarmt het. Omdat melanine niet bestand is tegen hoge temperaturen, stort het in, en daarmee de follikel. Als gevolg hiervan vertraagt ​​de haargroei in het behandelde gebied.
Of liever gezegd, 25% van de totale haargroei. Het feit is dat de laser alleen die haren kan vernietigen die zich in de fase van actieve groei bevinden. Daarom is een reeks procedures vereist om een ​​​​gladde huid te krijgen. Hun exacte hoeveelheid hangt af van het behandelingsgebied, het huidtype en de individuele kenmerken van het lichaam van de patiënt. De effectiviteit van de procedures zal maximaal zijn.
Daarnaast is het apparaat klein en kan het in een auto worden vervoerd. Het apparaat is uitgerust met een handige manipulatieve pulszender met een spotdiameter van 12x12 cm, die leidt tot volledige ontharing in het behandelde gebied.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet begrijpen dat een apparaat zoals een laser met zorg moet worden gebruikt om de gezondheid van de patiënt niet te schaden. Daarom mag hij geen contra-indicaties voor het apparaat hebben. Dit zijn:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
oncologische processen;
cardiovasculaire pathologieën;
chronische ziektes;
suikerziekte;
mechanisch letsel aan de huid op de plaats van blootstelling;
acute infectieziekten;
frisse kleur;
koorts en acute luchtweginfecties;
flebeurisma.
Vraag de patiënt naar medische aandoeningen in het verleden en heden om er zeker van te zijn dat ze geen bijwerkingen ervaren. Dit is belangrijk als u wilt dat uw etablissement een goede naam heeft.
Bestelling levering

Interesse in ons aanbod? Bestel dan het gepresenteerde systeem tegen de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. We hebben een grote selectie gecertificeerde systemen, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels in het land, aangezien apparatuur rechtstreeks door fabrikanten wordt geleverd. Daarnaast geven we gratis training over het werken met het gekochte systeem.
Trainingen kunnen op afstand worden gegeven op een voor u geschikt moment. Na voltooiing wordt een certificaat afgegeven, wat handig is om met patiënten te werken. U krijgt ook een garantie die u verzekert in geval van problemen. Om de levering te bestellen, vult u de aanvraag in en onze manager belt u terug.
Apparatuurparameters:

Golflengte - 808 nm

Koelsysteem - lucht

Uitgangsenergie - 120 J/cm2

Spotgrootte - 12 x 10 mm

Pulsfrequentie - 10 Hz

Pulsduur - 400 ms

Afmetingen - 38 x 46 x 108 cm

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.