Laserontharing OCTAVIAN-800 755/808/1064 nanometer

Productcode:
1741
Leverancierscode:
823
Beschikbaar:
Op voorraad

12.000,00€

course-cert ce-cert

Ter attentie van schoonheidsspecialisten wordt op de website ems-beauty.es een functionele laser voor ontharing OCTAVIAN-800 gepresenteerd. Dankzij de kenmerken van het apparaat kunt u de procedure op alle fototypes van de huid uitvoeren zonder pijn en bijwerkingen.
Apparaatmogelijkheden

De OCTAVIAN-800 diodelaser is een geavanceerd technologiesysteem dat gebruik maakt van de beste onderdelen uit Duitsland, de VS, Japan en Spanje. Als bron worden de modernste blokken en constructiedetails gebruikt. Microkanaaldiodes maken het mogelijk om een ​​krachtig apparaat te creëren met een hoge mate van betrouwbaarheid en veiligheid, met een lange levensduur, zowel voor individuele eenheden als voor het hele apparaat.
Met zo'n apparaat kunt u elk type haar op het gezicht en lichaam verwijderen, en door het gebruik van drie soorten straling kunt u effectief alle huidtypes epileren - van I tot VI (volgens de Fitzpatrick-schaal). Zo kan één apparaat het hele spectrum van bestaande soorten ontharing dekken. Bovendien stelt lange-golflengte 1064 nm-straling u in staat om haren veilig te verwijderen, zelfs met diep geplante follikels, zeer snel. En de volledige afwezigheid van pijn wordt geleverd door de functie van het koelen van het oppervlak van de opperhuid.
Een grote lijst met kant-en-klare parameters en hun aanpassing in een breed bereik zorgen voor maximale efficiëntie en volledige veiligheid van de behandeling, en een laag geluidsniveau zorgt voor een comfortabele procedure voor zowel de patiënt als de arts. Voeg daarbij de handige aanraakbedieningen en menu's met sequentiële selectie van modi, en u krijgt efficiënte apparatuur voor eenvoudige en eenvoudige bediening.
Door het gebruik van een laser kunt u zoveel mogelijk klanten bedienen en tegelijkertijd de perfecte kwaliteit van de procedures garanderen. Dit zal de populariteit van uw centrum vergroten en zorgen voor duurzame winstgroei, wat de basis vormt voor de verdere ontwikkeling van de cosmetologie-business.
Contra-indicaties voor gebruik

Er is een lijst met contra-indicaties voor het gebruik van het apparaat, waarvan de aanwezigheid de manipulatie verbiedt:
zwangerschap en borstvoeding;
cardiovasculaire pathologieën;
spataderen;
acute infectieziekten;
inflammatoire en schimmelhuidletsels;
mechanisch letsel;
frisse kleur;
ingebouwde pacemaker;
oncologische processen;
koortsaandoeningen, griep en acute luchtweginfecties;
lichtgevoeligheid en epilepsie.
Wees waakzaam bij het bestuderen van de medische geschiedenis van de patiënt, anders kan dit leiden tot ernstige gezondheidsproblemen voor de patiënt.
Een aankoop doen

De juiste apparatuur gevonden? Bestel hem dan via de EMS-Beauty webshop voor de juiste prijs. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze producten vele malen lager dan in andere winkels in het land. Daarnaast kun je gratis leren werken met het apparaat in een formaat dat past in jouw schema.
Het afronden van de opleiding wordt gemarkeerd door het uitreiken van een certificaat. Het zal van pas komen bij het omgaan met patiënten. En bij aankoop krijgt u garantie op service. Bovendien kunt u levering op elke locatie bestellen.
Heb je nog vragen? Vraag ze vervolgens aan de winkelmanager via telefoonnummers die u op de site ziet om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over de aankoop.
Technische specificaties

Zendertype - 12 diodes

Vermogen - 800 W

Energiedichtheid - 1-160 J/cm2

Frequentie - 1-10 Hz

Pulsduur - 5 - 400 ms

Spotgrootte - 10x10 mm, 12x12 mm, 10x18 mm, 12x20 mm, 15x27 mm

Koeling - saffier + TEC + halfgeleider + water + lucht

Spanning - 110-220 V

Frequentie - 50 - 60 Hz

Manipulebron - 20.000.000 schoten

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.