Laser voor ontharing EPILUX - 3 WAY 755/808/1064 nm

Productcode:
1716
Leverancierscode:
795
UPC:
qXPjHjpYOiI
Beschikbaar:
Op voorraad

5.800,00€

course-cert ce-cert

In de online winkel EMS-Beauty wordt een functionele laser voor ontharing PMIX - 3 WAY onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten. De combinatie van drie stralingen zorgt voor de komende jaren de ontwikkeling en bloei van uw bedrijf.

Modelkenmerken:


De PMIX - 3 WAY laser is een moderne vorm van technologische oplossingen voor betrouwbare en langdurige ontharing. Dit model maakt gebruik van P-MIX-technologie, waarmee u vaste-brandstoflasers met drie golflengten in een slang kunt gebruiken en de straling van een van deze of alle drie kunt reproduceren. Door dergelijke kwaliteitsapparatuur aan te schaffen, kunt u de klantenservice verbeteren door hoogwaardige ontharing uit te voeren.

Het laserhandstuk maakt gebruik van P-MIX-technologie, een innovatie in de wereld van lasertechnologie en heeft tal van voordelen. Met drie soorten straling - 808 nm, 755 nm en 1064 nm - kunt u hoogwaardige epilatie van verschillende typen uitvoeren. De diepte van de blootstelling wordt bepaald door de schoonheidsspecialist, rekening houdend met de kenmerken van het haartype, de diepte van de follikels en het fototype van de huid van de klant. De procedure is praktisch pijnloos en het resultaat houdt lang aan.

De golflengte van 755 nm wordt gebruikt om licht haar op een lichte huid te verwijderen, de penetratiediepte is minimaal en kan haarzakjes vernietigen die niet diep zijn. 808 nm-straling wordt veel gebruikt op de huid van elk fototype, van licht tot donker, de omliggende weefsels worden niet beïnvloed door dit type. Het hoge vermogen van de 1064 nm-golflengte wordt gebruikt om donkere of zeer gebruinde huid te epileren, omdat de stralen tot de maximale diepte doordringen en de follikels in de bikinilijn, oksels en zelfs op het gezicht kunnen vernietigen.

Zelfs na de eerste toepassing van de laser is het effect duidelijk, dat lang aanhoudt. En het koelsysteem elimineert de mogelijkheid van zonnebrand volledig en maakt de procedure pijnloos. Voeg daar een eenvoudige multifunctionele bedieningsinterface aan toe die het gemakkelijk maakt om de instellingen voor het laservermogen aan te passen. De specialist past de instellingen aan afhankelijk van het geslacht, haartype, huidtype en toepassingsgebied van de cliënt. Een apart instellingenpaneel past het laservermogen aan en bewaakt automatisch de bedrijfsmodus.

P-MIX-technologie toont een hoge efficiëntie in een korte sessietijd. Het hoge vermogen van de laser, gecombineerd met de hoge frequentie van lichtpulsen, zorgt voor een snelle en hoogwaardige ontharing van elke kleur en tint. De optimale grootte van het lichtpunt, waardoor u de behandelingssnelheid kunt verhogen en ook de mogelijkheid van herhaalde blootstelling op één plaats elimineert. Stroomblokkering biedt een breed scala aan ingangsspanningen, waardoor u het apparaat kunt gebruiken met minimaal risico op uitval of stilstand in het geval van een spanningsval in het voedingsnetwerk.


Uitchecken


Is dit uw ideale ontharingslaser? Je kunt het kopen via de EMS-Beauty online winkel tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. Wij leveren immers systemen rechtstreeks van fabrikanten. En we kunnen je gratis leren werken met het apparaat.

Je kiest zelf de vorm van de training en na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. U krijgt ook twee jaar servicegarantie.

Om de levering naar elke uithoek van het land te regelen, laat u een verzoek achter op de website en onze manager belt u spoedig terug om alle details te verduidelijken.

Specificaties:

 

Golflengte - 755, 808, 1064 nm


Aantal laserzenders - 10


Handstukbron - 10.000.000 pulsen


Spotgrootte - 12x12 mm, 12x23 mm


Pulsfrequentie - 1-10 Hz


Pulsduur - 10-1200 ms


Interval tussen pulsen - 10-400 ms


Vermogen - 600 W


Energiedichtheid - 1-120 J/cm2


Display - 12 inch kleuren touchscreen


Koelsysteem - lucht + water


Machinegewicht - 35 kg


Garantie - 2 jaar

Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.