Laser voor ontharing Epil X20 1200

Productcode:
1761
Leverancierscode:
6848
Beschikbaar:
Op voorraad

32.000,00€

course-cert ce-cert

Wilt u uw centrum uitrusten met een functionele diodelaser? Dan is het model Epil X20 1200, gepresenteerd door de EMS-Beauty store, de juiste optie. De mogelijkheden van het apparaat stellen u in staat om snel en zonder pijn voor de patiënt met ongewenste vegetatie om te gaan.
Modelkenmerken:

De Epil X20 1200 diodelaser is het nieuwste generatie model dat wordt gebruikt in de esthetiek voor ontharing. Het geeft sterke energie af die grote gebieden in korte tijd behandelt, zodat u uw benen in enkele minuten kunt epileren en permanente en pijnloze ontharing biedt dankzij de geïntegreerde koeling in het handstuk. Het garandeert een uitstekende koeling dankzij de speciale ondersteuning van de legering en het "very high power"-systeem met dubbele cellen. Gezien de eigenschappen kan de laser over het hele lichaam worden gebruikt.
Het apparaat is uitgerust met speciale software voor huidbehandeling en daaropvolgende eliminatie van oppervlakkig melanoom, waardoor ophoping van melanine wordt verwijderd. De laser kan ook fototypes van de donkere huid en zelfs een gebruinde huid behandelen. Dankzij de speciale legeringsondersteuning en de saffierpunt zijn uitstekende prestaties en tot 24 uur continu gebruik gegarandeerd, beter dan alle andere lasers. Het apparaat verwijdert niet alleen haartjes, maar bevordert ook de aanmaak van nieuw collageen.
De technologie is speciaal ontworpen om de follikel geleidelijk te doden met meerdere en herhaalde pulsen tot een maximale duur van 300 ms. Het kan grote oppervlakken in korte tijd behandelen, zodat u uw benen en rug binnen enkele minuten kunt epileren, met een permanent en pijnvrij resultaat. Het systeem is uitgerust met een 10 inch kleuren touchscreen dat dankzij de vooraf ingestelde instellingen zeer eenvoudig in gebruik is. En natuurlijk kan de specialist veilig en snel alle parameters variëren, afhankelijk van de behoeften.

Contra-indicaties voor de procedure

Het gebruik van het apparaat is ten strengste verboden als er ten minste één contra-indicatie is uit de onderstaande lijst:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
inflammatoire dermatologische processen;
schimmel huidlaesies;
mechanische schade aan de huid op de behandelplaats;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
oncologische neoplasmata;
auto-immuunziekten;
hart-en vaatziekten;
ingebouwde pacemaker of metalen implantaten.
ziekten van de bekkenorganen;
menstruatie.
Zorg ervoor dat u de patiënt uitvoerig raadpleegt voordat u met de behandeling begint, om zeker te zijn van een positief resultaat.

Uitchecken

Via de EMS-Beauty webshop kunt u voordelig een diodelaser kopen. We hebben een grote catalogus met gecertificeerde systemen, waarvan de kosten een orde van grootte lager zijn dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we leren de werkingsregels gratis in een formaat dat voor u geschikt is.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat dat je kunt gebruiken bij het werken met patiënten. En bij aankoop krijgt u een coupon voor garantieservice.
De bezorging gebeurt door het hele land via verschillende koeriersdiensten. Er is ook een ophaalservice beschikbaar. Om de bezorgoptie te kiezen die bij u past, laat u een verzoek achter en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm, 1064 nm

Vermogen - 1200 W

Uitgangsenergie - 40 J/cm

Frequentie - 1-10 Hz

Pulsduur - 300 ms

Display - 10 inch touchscreen

Afmetingen - 50x50x115 cm

Gewicht - 60 kg

Garantie - 12 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.