Laser tattoo verwijderen HK-810

Productcode:
1496
Leverancierscode:
HK-810
Beschikbaar:
Op voorraad

2.530,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert de website ems-beauty.es de NK-810 universele laser voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. Twee golflengten in de apparatuur stellen u in staat om te gaan met verschillende soorten pigmenten.
Apparatuurmogelijkheden

De NK-810 laser is een professioneel apparaat voor het verwijderen van tatoeages. Deze versie van de laser is het meest effectief, pijnloos voor de patiënt en een snelle manier om ongewenste lichaamsbeelden te verwijderen. Als je zo'n apparaat in je arsenaal hebt, kun je een persoon de mogelijkheid bieden om van de tekening af te komen zonder de gezondheid te schaden. Dit is de meest acceptabele manier in onze tijd.
Uw klanten zullen deze service waarderen. Het apparaatje met 532 nm en 1063 nm straling verwijdert ook oude tatoeages die diep in de lagen van de opperhuid zijn doorgedrongen. In dit geval lijdt de huid niet, maar wordt alleen de inkt vernietigd. Dit is een enorm voordeel, vooral voor een persoon wiens tatoeage zich in de diepe laag van de huid bevindt.
Het model NK-810 kan onder andere zelfs door beginners worden gebruikt, omdat de laser eenvoudig te bedienen is. Het display toont het proces en helpt de schoonheidsspecialiste bij het harde werk. De laser heeft alle benodigde certificaten en hoogwaardige functionaliteit.
Contra-indicaties voor behandeling

Het is verboden om het apparaat te gebruiken in aanwezigheid van dergelijke contra-indicaties:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
ontstekingsprocessen van de huid;
schending van de integriteit van de huid op de plaats van behandeling;
oncologische processen;
suikerziekte;
koortsaandoeningen, acute luchtweginfecties en griep;
lichtgevoeligheid en epilepsie;
verergering van chronische ziekten;
cardiovasculaire pathologieën;
infectieziekten.
Zorg ervoor dat u een gedetailleerd overleg met de patiënt voert om te voorkomen dat hij de procedure uitvoert als hij ten minste een van de bovenstaande aandoeningen heeft. Anders zijn er ernstige gezondheidsrisico's.
Uitchecken

De juiste apparatuur gevonden? Bestel het dan voor een betaalbare prijs via het bedrijf European Medical Systems. Omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren, zijn de kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land. Bovendien bieden we gratis training over het werken met het gekochte systeem.
Trainingen worden op afstand en lokaal gegeven - naar keuze. Na afronding van de cursus wordt een certificaat uitgereikt, wat handig is bij het werken met patiënten. U krijgt ook 2 jaar servicegarantie. En levering kan worden besteld in alle steden van het land.
Heb je nog vragen? Krijg antwoorden van de winkelmanager. Om contact met hem op te nemen, laat u een terugbelverzoek achter of belt u ons zelf op de nummers die u op de site ziet staan.
Specificaties:

Golflengte - 532/1064 nm

Koelsystemen - lucht + water

Spotgrootte - 2,5 mm

Pulsfrequentie - 1-5 Hz

Pulsduur - 10 ms

Afmetingen - 50 x 38 x 40 cm

Vermogen - 250 W

Frequentie - 50-60 Hz

Spanning - 110/220 V

Gewicht 15 kg

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.