Laser foto-epilatie apparatuur ND: YAG JK-23

Productcode:
1500
Leverancierscode:
YAG JK-23
Beschikbaar:
Op voorraad

13.400,00€

course-cert ce-cert

In de EMS-Beauty online winkel wordt de ND:YAG JK-23 laser onder de aandacht gebracht van schoonheidsspecialisten. Dergelijke apparatuur maakt het niet alleen mogelijk om ongewenst haar op elk deel van het lichaam effectief aan te pakken, maar ook om leeftijdsgerelateerde veranderingen te corrigeren zonder pijn en risico.
Voordelen van de laser

Het JK-23 lasersysteem is bedoeld voor gebruik in cosmetica en geneeskunde. In de esthetische sector hebben compacte lasers een radicaal effect op de huid, waardoor oppervlakkige rimpels kunnen worden vernietigd en diepe rimpels in ernst kunnen worden verminderd. Dit wordt bereikt door directe blootstelling van de laserstraal aan geselecteerde delen van het lichaam, waardoor de productie van collageenvezels wordt gestimuleerd.
Het kan ook worden gebruikt om ouderdomsvlekken glad te strijken. De diameter van de vlek wordt door een computer geregeld en kan 1,5 / 3/5/8 mm zijn, maar kan indien nodig worden vergroot tot 5 cm x 1,6 cm Hoe kleiner de diameter van de stip, hoe minder traumatisch het effect op de huid en hoe korter de revalidatieperiode. In sommige gevallen bestaat het helemaal niet.
En natuurlijk kunt u met behulp van een laser de follikels pijnloos vernietigen, wat leidt tot de eliminatie van ongewenste vegetatie. Dit is het epileerproces. Zo kunt u met het JK - 23 lasersysteem een ​​hele reeks procedures voor huidverjonging uitvoeren.
Contra-indicaties voor gebruik

Helaas kunnen niet iedereen van de voordelen van de systemen genieten. Als de patiënt contra-indicaties heeft, mag het apparaat niet worden gebruikt. Beperkende staten zijn onder meer:
zwangerschap en borstvoedingsperiode;
schade aan de integriteit van de huid op de plaats van behandeling;
ontstekings- en etterende processen van de huid;
pathologie van het endocriene systeem;
hart-en vaatziekten;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
verergering van chronische ziekten;
infectieziekten;
psychische aandoening;
ziekten van de bekkenorganen (tijdens het epileren van de bikinizone).
Tijdens het eerste consult moet u ervoor zorgen dat uw patiënt gezond is en dat de behandeling hem op geen enkele manier schaadt.

Uitchecken

Wilt u een neodymium laser laten installeren in uw salon? Schiet dan op om het voor een spotprijs te kopen via EuroMedSystems. Omdat we rechtstreeks met fabrikanten werken, zijn de kosten van onze apparatuur vele malen winstgevender dan die van andere leveranciers. Bovendien leren we gratis de werkingsregels van het gekochte apparaat.
De training kan op een voor u geschikt tijdstip en formaat worden afgerond. Na voltooiing ontvangt u een certificaat dat nuttig is voor u om met patiënten te werken. U krijgt ook een servicegarantie. En u kunt de bezorging in elke hoek van het land bestellen.
Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Golflengte - 1064 nm

Pulsenergie - 1200 J / cm2

Spotgrootte - 1,5/3/5/8 mm

Frequentie - 1-5 Hz

Vermogen - 2000 W

Frequentie - 50-60 Hz

Spanning - 110/220 V

Garantie - 2 jaar
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.