Laser epilator D-Las 85 808 nm

Productcode:
1717
Leverancierscode:
796
Beschikbaar:
Op voorraad

6.600,00€

course-cert ce-cert

Voor schoonheidsspecialisten presenteert EMS-Beauty store een effectieve diodelaser D-Las 85. Het beste type straling voor het verwijderen van alle soorten haar zal nieuwe patiënten naar u toe trekken en zal dus een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van uw bedrijf.
Apparaatmogelijkheden

Het moderne apparaat D - Las 85 reproduceert straling met een golflengte van 808 nm, die diep in de onderhuidse lagen kan doordringen en een vernietigend effect heeft op de haarzakjes. Het ontwerp van het apparaat stelt de schoonheidsspecialist in staat om de blootstellingsparameters aan te passen, rekening houdend met de individuele kenmerken van de klant, zijn huidskleur en haartype. Hierdoor kunt u de apparatuur op grote schaal gebruiken en uitstekende resultaten behalen bij het ontharen. Het laserapparaat D-Las 85 verwijdert pijnloos en permanent haar met behulp van de SHR-methode en twee bedieningsmodi: stationair en in beweging.
Wanneer het apparaat zich in de In-Motion-modus bevindt, beweegt het handstuk constant over het huidoppervlak zonder op één plaats te stoppen. Straling (808 nm) in combinatie met SHR-technologie wordt effectief gebruikt op de huid van elk fototype. Een in de zender geïntegreerde microcirkel is een onderscheidend kenmerk van het D - Las 85-model, het ziet eruit als een monolithisch blok met laserzenders gevormd in een uniek kristal.
Deze oplossing verbetert verschillende functies van het apparaat:
langere levensduur en algehele betrouwbaarheid van het apparaat;
elektrische dispersie in het apparaat wordt geëlimineerd en het uitgangsvermogen van de laser is groter;
geavanceerd radiatorkoelsysteem verlengt de levensduur van het apparaat;
het energieverbruik van het apparaat wordt tot een minimum beperkt.
Het lage gewicht van de tips elimineert onnodige inspanning voor de handen van de schoonheidsspecialiste die de procedure uitvoert. Voeg daarbij het vermogen van het apparaat om feilloos te werken bij hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid, en je hebt het beste apparaat om ongewenst haar aan te pakken.
Contra-indicaties voor gebruik

U moet niet vergeten dat de laser een ongelooflijk serieuze uitrusting is die nooit mag worden gebruikt als de patiënt contra-indicaties heeft voor ontharing:
zwangerschap en lactatieperiode;
verergering van chronische ziekten;
auto-immuunziekten;
oncologische neoplasmata;
pathologie van het endocriene systeem;
de aanwezigheid van een ingebouwde pacemaker;
mechanisch trauma aan de huid;
ontstekings- en schimmelprocessen van de huid;
ziekten van de bekkenorganen;
menstruatiecyclus;
koorts, griep, acute luchtweginfecties;
epilepsie en zenuwaandoeningen.
Zorg ervoor dat uw patiënt geen van deze aandoeningen heeft voordat u doorgaat met de behandeling. Anders bestaat er een risico op ernstige bijwerkingen.
Cosmetische apparatuur bestellen

Als u besluit een diodelaser te kopen, neem dan contact op met European Medical Systems, want wij hebben apparatuur voor de beste prijs in Europa. Naast de betaalbare kosten krijgt u de mogelijkheid om gratis de werkingsregels van het gekochte apparaat te leren. En het formaat van de cursus is aan jou.
Na afronding van de training ontvang je een certificaat om met patiënten te werken. En bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. Zo ben je verzekerd bij een probleem.
Neem contact op met de winkelmanager om levering naar elke uithoek van het land te bestellen. Bel hiervoor de nummers die op de site staan ​​vermeld, of laat een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren gebeld.
Specificaties:

Golflengte - 808 nm

Spotgrootte - 14x14 mm

Vermogen - 600 W

Koeltemperatuur - tot -5 graden Celsius

Koelsysteem - saffier + water + lucht + TEC

Handstukhulpmiddel - 20 miljoen impulsen

Garantie - 24 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.