Laser cosmetologie apparaat PIXEL CO2

Productcode:
1504
Leverancierscode:
3325
Beschikbaar:
Op voorraad

49.100,00€

course-cert ce-cert

Als u zeker wilt zijn van uw apparatuur, dan is het PIXEL CO2-systeem van EMS-Beauty uw ideale keuze. Door de combinatie van fractioneel behandelingsregime en ablatieve resurfacing in één eenheid kunt u effectiever omgaan met een breed scala aan aandoeningen.
Beschikbare technologieën

Het PIXEL CO2-systeem werkt in fractionele ablatiemodus in stapelmodus (verwerkingsparameters: 7x7 of 9x9 pixels). Een unieke iPixel-module waarmee u het apparaat in de IN BEWEGING-modus kunt gebruiken (10 keer sneller dan traditioneel slijpen). Dankzij deze innovatieve technologieën na de procedure
korte herstelperiode. Ook na gebruik van chirurgische armen van 50 mm en 100 mm.
Ook in de uitrusting van het systeem bevindt zich een ultrasone schokmodule - de introductie van medicijnen in de dermis (gepatenteerde technologie Alma Lasers). En het laserlicht van het CO2-pixelsysteem gaat door het gepatenteerde micro-objectieve pixellenssysteem en dringt vervolgens door de huid door het behandelgebied. Dit genereert alleen in deze kanalen een ablatief en thermisch effect - microlaesies - zonder de omliggende weefsels te beschadigen.
Deze microlaesies (ongeveer 15-20% van het behandelde gebied) zetten het genezingsproces op gang. Zodra collageen is hersteld, wordt de huid verfrist en worden littekens en rimpels gladgestreken. Intacte huid rond het te behandelen gebied is de reden voor een snelle genezing en herstel na de procedure.
Apparatuur bestellen

Besloten om een ​​fractionele CO2-laser aan te schaffen? De prijs ervoor in de EMS-Beauty online winkel zal u zeer bevallen, omdat de systemen rechtstreeks door fabrikanten worden geleverd. En met de aankoop heb je de mogelijkheid om een ​​gratis training te volgen over het werken met het apparaat.
Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat. En samen met het apparaat krijgt u garantie op service. En u kunt bestellen in elke uithoek van het land.
Als u aanvullend advies nodig heeft, neem dan contact op met onze manager. Bel hiervoor de nummers die u op de site ziet, of laat een verzoek voor een terugbelverzoek achter, en u wordt tijdens kantooruren gecontacteerd.
Specificaties:

Afmetingen - 132x43x53 cm

Gewicht - 61 kg

Golflengte - 10,6 nm

Chirurgische modus - pulsduur 10-1000 ms

Fractionele modus - 10-500mJ/pixel

Spotgrootte - 11x11 mm (7x7 of 9x9 mm)

Chirurgische manipulatoren - 50 mm 100 mm

Display - LCD-aanraakkleurenscherm

Golflengte - 650 nm, 5 mW

Spanning - 120-230 V, 50/60 Hz

Garantie - 18 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.