Lamp vergrootglas BETA 3D (LED)

Productcode:
1545
Leverancierscode:
UMS-L15-8
Beschikbaar:
Op voorraad

97,00€

course-cert ce-cert

EuroMedSystems heeft het genoegen u een hoogwaardige en handige loeplamp UMS-L15-8 onder uw aandacht te brengen. Hiermee wordt de kwaliteit van elke cosmetische ingreep aanzienlijk verhoogd.
Apparaatfuncties

Elke cosmetische ingreep begint altijd met een diagnose en vereist een volledige huidbeoordeling. In alle stadia van het gebruik van een loeplamp met voldoende vergroting voor huiddiagnostiek kan een nauwkeurige diagnose worden gesteld. En de aanwezigheid van een krachtige lichtbron naast de natuurlijke veroorzaakt geen snelle oogvermoeidheid.
De 3D-vergrootglaslamp (LED) combineert een betaalbare LED-patrijspoort om een ​​gebied te verlichten met een diameter van 140 mm 3D optisch vermogen (3 keer dichterbij). Transparant scherm aan de onderkant met gesloten led. Ter bescherming tegen stof is de bovenste glasvergroting van de beschermende baffle de sluiting van de behuizing. De lampkop van het lichaam heeft de vorm van een rechthoek met afgeronde hoeken en een dikte van 4 centimeter.
Materiaalplaatsing - kunststof. Betrouwbare, krachtige klaparm is volledig van metaal. Lengte 45 centimeter van één knie, waardoor de patrijspoort tot een hoogte van 1 m boven de tafel zal toenemen bij toepassing op katoen. De lamp is voorzien van een metalen clip voor bevestiging aan en verplaatsbare voet aan een tafel of trolley (voorzien van wieltjes voor bewegingsvrijheid).
Bestelling levering

Besloten om een ​​loeplamp te kopen? Doe het voor de beste prijs via de EMS-Beauty webshop. Omdat we al vele jaren samenwerken met fabrikanten van apparaten, zijn hun kosten een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land.
Daarnaast geven we gratis training over het gebruik van het gekochte apparaat. Na de training wordt een certificaat uitgereikt. En bij aankoop krijgt u garantie op service.
Het is mogelijk om door het hele land te laten bezorgen. Om een ​​bestelling te plaatsen, laat u een verzoek achter op de website, en onze manager zal tijdens kantooruren contact met u opnemen om alle details te verduidelijken.
Specificaties:

Afmeting lamp - 26x22x4 cm

Lensmateriaal - 3D optisch glas (3 dioptrieën)

Lensdiameter - 140 mm
 
Standhoogte - 0,7 m

Hoogtebereik lampkop montage - 0,9-1,7 m

Spanning - 220-240 V, 50 Hz

Vermogen - 5 W

Lengte netsnoer - 1,5 m

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.