Kwarts kralen voor sterilisator 9008

Productcode:
1556
Leverancierscode:
9008
Beschikbaar:
Op voorraad

11,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 10

Op zoek naar een effectieve sterilisator, let op het YM-9008-model van het Europese bedrijf Medical Systems. Hiermee kunt u veilige en comfortabele procedures garanderen voor uw schoonheidssalonklanten.
Modelkenmerken:

De YM-9008 kwartssterilisator is een van de belangrijkste kenmerken van elke schoonheidssalon of kliniek, omdat het garantie-instrument van zijn klanten en medewerkers zelf en daarmee het imago van de instelling als geheel afhangt van het ideaal van reinheid. Na kwartssterilisatie heeft het een aantal voordelen, omdat het het instrument in de kortst mogelijke tijd, ongeveer 15-25 seconden, kan verwerken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat een dergelijke reiniging van hoge kwaliteit is.
Voor dergelijke apparatuur is een speciale serie vereist, met behulp waarvan kwarts zijn activiteiten uitvoert. De kit bestaat uit speciale kwartsballen, zonder welke het werkblok niet mogelijk is. Opgemerkt moet worden dat dit product is gecertificeerd in Spanje en in staat is om het serviceniveau te verhogen, als een standaard voor het verbeteren van veiligheid en hygiënische werkomstandigheden. De YM-9008 sterilisator neemt niet veel ruimte in beslag. En het is belangrijk voor tijdelijke sterilisatie van manicure-instrumenten.
Warmtebehandeling / gedurende twintig seconden bij een temperatuur van 250 C, zal alle bacteriën op het oppervlak van het gereedschap doden. Omdat micro-organismen en hun sporen worden vernietigd bij een temperatuur van 130 C -160 C. Na verwerking van de instrumenten kunt u deze onmiddellijk gebruiken zonder toevlucht te nemen tot andere sterilisatiemethoden.

Bestel een apparaat

De juiste sterilisator gevonden? Bestel het via de EMS-Beauty webshop voor een prijs die een orde van grootte lager ligt dan in andere winkels. De kosten van onze producten zijn een van de meest betaalbare op de markt, omdat we deze rechtstreeks van fabrikanten leveren.
Bij aankoop ontvangt u een garantiekaart. In het geval van een garantiefout, bent u verzekerd. En u kunt door het hele land laten bezorgen.
Heb je nog vragen? Vraag ze aan de winkelmanager via telefoonnummers die je op de site ziet staan. Of laat een verzoek achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Specificaties:

Vermogen - 75 W

Spanning - 220 V, 50 Hz

Gewicht - 0,5 kg

Verwarmingstemperatuur - 130-250 C

Garantie - 6 maanden
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.