Kunststof coating

Productcode:
1267
Leverancierscode:
4545
Beschikbaar:
Op voorraad

2,00€

course-cert ce-cert
Het minimale afname aantal is 50

Om de gezondheid van uw patiënten te beschermen en tegelijkertijd de levensduur van het product te verlengen, presenteert ems-beauty.es een kunststof coating. Hiermee kunt u niet alleen cosmetische meubels beschermen, maar ook de veiligheid van uw patiënten garanderen.
Waarom het de moeite waard is om te gebruiken?

Een van de basisvereisten van een medische praktijk, schoonheidssalon of schoonheidsbehandelingscentrum is de hygiëne en netheid van alle apparatuur. De keuze van verbruiksartikelen speelt een zeer belangrijke rol, bijvoorbeeld voor ligstoelen of fauteuils.
Het beste materiaal voor patiënten is polyethyleen, een neutraal en anti-allergisch materiaal. Daarnaast is dit materiaal zeer duurzaam, heeft het een gladde en uniforme structuur, is het bestand tegen reinigingsmiddelen en is het gemakkelijk te onderhouden. Afmetingen: 120x200 maar ook te gebruiken op kleinere meubelen dankzij de elastische hoeken.
Nadat u heeft besloten een kunststof hoes voor de bank te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. We hebben een breed scala aan kwaliteitsproducten, waarvan de kosten 10% lager zijn dan in andere winkels, omdat we ze rechtstreeks van fabrikanten leveren. En we geven een servicegarantie.
De bezorging gebeurt door heel Europa via verschillende koeriersdiensten. Om de optie te kiezen die bij u past, neemt u contact op met de winkelmanager via de telefoonnummers die op de site worden vermeld. Of laat een terugbelverzoek achter en verwacht deze in de nabije kantooruren.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.