Kappersstoel CARUSO en TERRA BLOCK

Productcode:
1127
Leverancierscode:
CARUSO + TERRA BLOCK
Beschikbaar:
Op voorraad

1.289,00€

course-cert ce-cert

Voor de eigenaren van schoonheidssalons presenteert ems-beauty.es een functionele kappersstoel CARUSO EN LUNA BLOCK. Hiermee worden alle diensten comfortabeler voor uw klanten.
Functionele functies

Kappersstoel CARUSO AND MOON BLOCK is een ideaal model voor alle soorten schoonheidssalons. Deze apparatuur is stabiel door de brede poten die op elke ondergrond kan worden geïnstalleerd. En dankzij het hydraulische mechanisme kan de specialist de hoogte van de stoel veranderen zonder spanning en de noodzaak om de cliënt tijdens het werk van de stoel te tillen. En de aanwezigheid van een blocker voorkomt het draaien van de stoel, waardoor de cliënt een beter resultaat wordt gegarandeerd.
De brede zitting en het onderstel van de stoel bieden comfort tijdens de procedure voor mensen van elk postuur. En de gleuf in de basis draagt ​​bij aan een gelijkmatige houding tijdens de sessie. Het is vermeldenswaard dat het dichte schuimrubber in de koffer ook voor extra comfort zorgt. En het duurzame leer dat wordt gebruikt voor de bekleding van de stoel is aangenaam voor het lichaam, is bestand tegen mechanische wrijving en is gemakkelijk te reinigen, zelfs van chemische verontreinigingen.
Het bijzondere design van CARUSO AND MOON BLOCK trekt de aandacht en past in elk interieur. Daarom is het gepresenteerde model een universele keuze voor kappers en schoonheidssalons.
Uitchecken

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Haast je dan om een ​​kappersstoel voor de beste prijs te kopen via de EMS-Beauty webshop. Onze directe samenwerking met fabrikanten geeft u de mogelijkheid om apparatuur te kopen tegen een prijs die 10% lager is dan in andere winkels in het land. Bij aankoop ontvangt u hiervoor een garantiekaart.
Het is mogelijk om bezorging in alle hoeken van het land te bestellen. U kunt ook gebruik maken van de zelfbezorgservice. Om een ​​handige optie te kiezen, neemt u contact op met de winkelmanager, die u zal helpen bij het plaatsen van een bestelling.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.