Kappersstoel 032

Productcode:
1114
Leverancierscode:
КР032
Beschikbaar:
Op voorraad

361,00€

course-cert ce-cert

Uw aandacht op de site ems-beauty.es presenteerde een functionele kappersstoel KP032. Hiermee kunt u uw klanten gedurende de hele sessie comfort bieden.
Modelkenmerken:

De KP032 kappersstoel is een stationair model met een hydraulische hoogteverstelling. De brede kruisvoet garandeert de stabiliteit van het product zonder te wankelen. En hydrauliek verlost de meester van de noodzaak om inspanningen te leveren om de hoogte aan te passen, en de klant van de noodzaak om op dit moment uit de stoel op te staan. Bovendien voorkomt de vergrendeling op het mechanisme het willekeurig draaien van het meubel.
Het gepresenteerde model is zeer comfortabel voor klanten, omdat de brede rugleuning en zitting het mogelijk maken om comfortabel mensen van verschillende lichaamsbouw en lichaamsgewicht te huisvesten. Tijdens de sessie hangen de handen ook niet stil: brede armleuningen maken het mogelijk om comfortabel te accommoderen. Maar dit heeft niet alleen invloed op het comfort: de aanwezigheid van schuimrubber in het lichaam, dat snel terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm, ontspant niet alleen de klant, maar garandeert ook een lange levensduur van de stoel.
Ook de bekleding van de stoel is hiervoor verantwoordelijk. Slijtvast kunstleer is gemakkelijk bestand tegen wrijving en chemicaliën. Het is gemakkelijk schoon te maken, zelfs met water, zonder veel moeite. Bovendien voelt het goed aan op het lichaam. Over het algemeen is model KP032 een ideale keuze voor alle schoonheidssalons.
Bestelling levering

Nadat u heeft besloten een kappersstoel te kopen, doet u dit voor de beste prijs via de EMS-Beauty online winkel. De kosten van onze producten zijn een orde van grootte lager dan in andere winkels in het land, omdat we apparatuur rechtstreeks van fabrikanten leveren. Naast de aantrekkelijke prijs ontvangt u van ons een verzekering in de vorm van een garantiekaart bij storingen.
Levering vindt plaats door het hele land - u hoeft alleen de koeriersdienst te kiezen die bij u past. Of u kunt de goederen zelf ophalen in het magazijn. Neem contact op met de winkelmanager om een ​​aankoop te doen. Hij zal uw bestelling opnemen en al uw vragen beantwoorden.
Je moet inloggen of registreren om een beoordeling te plaatsen.